Ne može gore: "Upravo sam saznao da se moja djevojka seksa s mojim tatom..."

Ne može gore: "Upravo sam saznao da se moja djevojka seksa s mojim tatom..."

Foto: YouTube/Imgur

DEČKO iz ove priče posve očekivano bio je očajan kad je saznao da ga djevojka vara, no stvari su postale mnogo gore kad je doznao s kim ga vara. Naime, njegova sad već bivša djevojka spetljala se ni manje ni više nego s njegovim ocem.

Mirror Online piše da je anonimni mladić objavio fotografije svog otkrića na 4chanu, odakle ih je netko podijelio i na Imguru. Na fotografijama se vidi zaslon iPhonea, za koji mladić tvrdi da pripada njegovom ocu, a na zaslonu se vide sočne poruke koje je otac slao djevojci svog sina.

"Upravo sam saznao da se moja djevojka seksa s mojim tatom. Otišao je na posao i ostavio mobitel kod kuće. U svim porukama piše da je ona njegova "prljava mala tajna". Golotinja i sve to. Što da radim, slomljen sam?", napisao je mladić pored fotografija.

U porukama njegov otac priznaje djevojci da "ne može prestati misliti na nju i na prošlu noć", na što ona odgovara: "Ne mogu ni ja, ali osjećam se loše zbog svega". Potom je otac moli da mu pošalje svoje golišave fotografije, na što ona nakon početnog nećkanja pristaje.

Mladić je objavio i dopisivanje sa svojom djevojkom nakon što joj je otkrio da zna za njenu aferu.

"Ne mogu priznati nešto što ne postoji, o čemu ti pričaš?", najprije se branila djevojka, no sve je priznala kad joj je dečko poslao fotografije očevog mobitela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo se slučajno, on me prisiljavao na to. Volim te previše, molim te odgovori mi", potom je navodno ona napisala.

Potom je priznala da se seksala s njegovim ocem.

"Jednom, ali ne stvarno. Nije trajalo dugo i nije bilo poput našeg seksa. Zvuči gore nego što jest. Odgovori mi, molim te. Bolje ću objasniti uživo", napisala mu je djevojka.

Ubrzo je mladić napao i svog oca zbog afere, a otac ga je nazvao jadnim i poručio mu da prijeđe preko toga, kao što je preko njegovih afera prešla i mladićeva majka.

"Naravno da smo se seksali više puta. Kao da bi jedan slučajan seks rezultirao tim porukama. Moraš prestati biti tako jadan i usredotočiti se na svoju obitelj, a ne na tu kuju koju nazivaš svojom djevojkom. Gle, ne mogu povući to što sam napravio i što se dogodilo. Da mogu, napravio bih to, ali sad moramo nastaviti dalje", napisao mu je otac.

Naravno, moguće je da je cijela prepiska samo djelo nekog s veoma bujnom maštom, a ne rezultat stvarnog ljubavnog trokuta. No ako je istina, blagdani u ovoj obitelj bili su sve samo ne mirni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara