Ne propustite glazbenu fantaziju Rocketman 30. svibnja u Kaptol Boutique Cinema

Ne propustite glazbenu fantaziju Rocketman 30. svibnja u Kaptol Boutique Cinema
Foto: Press

KADA SE riječima ne mogu opisati nečija karizma, emocije, strast u izražavanju umjetnosti, jasno je da se radi o živućoj legendi čije će pjesme još dugo utjecati na glazbenu industriju i glazbu općenito. Elton John je britanski pjevač, pijanist i skladatelj i jedan od najpopularnijih glazbenika 20. stoljeća. Uz prodaju više od 250 milijuna ploča, uspio je i na Broadwayu, komponirajući glazbu za Tonyjem ovjenčan hit "Billy Elliot", a jedinstvena mješavina pop i rock stilova Eltona Johna pretvorila je u jednu od najvećih glazbenih ikona 20. stoljeća, ali i glazbe općenito. Osim publike i kritika ga je nagradila brojnim nagradama. Dobio je pet Grammy nagrada, pet Brit Awardsa, nagradu Tony, jedan Zlatni globus i jednog Oscara.

'Rocketman' je epska glazbena fantazija o nevjerojatnoj priči o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Ova inspirativna priča govori o tome kako je dječak iz malog grada postao ikona pop kulture. U filmu Taron Egerton izvodi neke najpoznatije Eltonove pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Bernieja Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera Johna Reida, a Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother. Sam Elton John je rekao  da nikada nije čuo nikoga da pjeva njegove pjesme bolje od Tarona.

Film 'Rocketman' u distribuciji Blitza možete pogledati na specijalnoj Très Chic projekciji u četvrtak, 30. svibnja, u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, a osim iznenađenja koja vas očekuju u Très Chic vrećicama, prije filma vas, u 19:00 sati, očekuje i nastup Damira Kedže kojeg će pratiti vrhunski glazbenici: Zvonimir Radišić na gitari, Dino Ivelja na kontrabasu i Ana Gjud na violončelu.

Nesumnjivo jedan od najsvestranijih  izvođača, umjetnika, pjevača i glumca, ovaj genijalni samouk konstantno je privlačio interes publike i medija gdje god je bio. Njegove privlačne, uzbudljive, respektabilne i karizmatične pjesme pjevat će se još dugo i imati utjecaj na buduće generacije.

Jedini način pričanja priče o Eltonu Johnu jest proživljavanje njegove fantazije. Ako ste voljeli filmove kao što su 'Bohemian Rhapsody' i 'A star is born', onda ne smijete propustiti ovu epsku ekranizaciju te nabavite svoju Très Chic ulaznicu na vrijeme na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: http://bit.ly/RocketmanKaptol

Trailer filma:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara