Ne znate gdje ćete na Valentinovo? Donosimo deset originalnih ideja za super provod

Ne znate gdje ćete na Valentinovo? Donosimo deset originalnih ideja za super provod

Foto:YouTube/Facebook

VALENTINOVO je pred vratima, a ako još uvijek ne znate gdje odvesti svoju bolju polovicu, donosimo vam nekoliko prijedloga.

1. Studio smijeha

U Studiju smijeha sutra vas očekuje tematski stand up show „Sextra Large“. Za cijenu od samo 40 kuna nasmijat će vas Tin Sedlar, Tihomir Paravina , Jelena Mandarić, Marko Dejanović i voditeljica Marina Orsag. Komičari najavljuju priče o "seksu, pornografiji i ostalim pripadajućim stvarima", a izvođači će biti "biti odjeveni tj. razodjeveni sukladno temi", piše na njihovoj službenoj web stranici.

 

2. Koncert Massima

Massimo će za Valentinovo nastupati u Laubi s početkom u 20 sati. Vjerujemo da će za sve parove ovo biti pravi ugođaj za dan zaljubljenih.

  3. Valentinovo uz Petra Grašu

Petar Grašo će za Valentinovo održati koncert u Operi, klubu u centru grada Ulaznice se kreću po cijeni od 60-80 kn.

4. Dan zaljubljenih u zoološkom vrtu

Povodom Valentinova, zoološki vrt u Zagrebu organizira „Ljubavnu turu“ u kojoj će vodiči govoriti o ljubavi između životinja.

5. Planetarij

Proslava Valentinova u planetariju je izvrsno mjesto za prave romantičare. Ugođaj će učiniti još čarobnijim nastup violinista i predavanje Ante Radonića s početkom u 18 sati. Vjerujemo da će poljubac ispod zvjezdanog neba rasplamsati vaše strasti.

6. Valentinovo uz Frajle

Još jedan koncert koji će se održati na Valentinovo bit će u Johann Francku, a nastupat će ženska grupa Frajle.

7. Tura uz Secret Zagreb

Secret Zagreb tim održat će turu pod nazivom "Mračne romanse u Zagrebu" kojom će vam predstaviti neke od najtragičnijih zagrebačkih ljubavnih priča.

8. S.R.C.E. na pločniku

S početkom u 21 sat, S.R.C.E. obećava izvesti do sad neizvedene duete i pop uspješnice. Nastup će se održati u prostorima udruge House of Flamingo u Međimurskoj ulici. Upad je besplatan.

9. Kedžo u Tvornici
Kedžo će održati svoj prvi veliki solo koncert na Valentinovo. Nastupit će u Tvornici, a cijena ulaznice kreće se od 75kn.

10. Kino/restoran/vidikovac/fukodrom...

Ako vam baš ništa od navedenog nije zapelo za oko, uvijek se možete inspirirati našim super vodičem za Valentinovo koji nudi neke malo drugačije prijedloge. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara