"Ne zovite me Lindsay"

17-godišnju holivudsku glumicu, koju američka glumica najbolje pozna po televizijskoj seriji "Heroes" (koja kod nas još uvijek nije prikazana) je prije nekoliko dana prilikom izlaska iz popularnog losanđeleskog noćnog kluba "Scorpion" zajedno sa svojim kolegama Milom Ventimigliom i Leonardom Robertsom morala proći kroz uobičajeni kordon paparazza i fanova.

Sve bi bilo u redu da se među okupljenim mnoštvom nije našla i jedna od obožavateljica Lindsay Lohan, koja je zbog tko zna kojih razloga Panettiere zamijenila sa svojom omiljenom glumicom.

Čim se začuo uzvik "Pokaži im, Lindsay", na licu mlade glumice se pojavila bolna grimasa te je vidno neraspoložena uzviknula: "Nemojte me više nikada zvati Lindsay".

To nije obeshrabrilo obožavateljicu Lohanove koja ju je nastavila nazivati "Lindsay" sve dok je nisu utišali paparazzi i fanovi Hayden Panettiere koristeći rječnik koji nije za tisak.

Možemo samo pretpostaviti kakve je teške posljedice ovaj nemili događaj ostavio na Hayden Panettiere, odnosno koliko je bolna spoznaja da nastup u popularnoj TV-seriji i mukotrpni trud u Hollywoodu sami po sebi nisu dovoljni da bi se po prepoznatljivosti i slavi mogla mjeriti s Lindsay Lohan. A, po svemu sudeći, još dugo vremena će svaka iole uspješnija i perspektivnija mlada holivudska glumica biti uspoređivana s Lindsay Lohan te se morati nositi sa svim posljedicama takve usporedbe.

Snimku incidenta možete vidjeti ovdje.

D.A.

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara