Nedaleko Hrvatske otvara se kafić u kojem ćete uz kavu dobiti oralni seks

Nedaleko Hrvatske otvara se kafić u kojem ćete uz kavu dobiti oralni seks

Foto: Instagram/YouTube

ZA SVE one koji maštaju o tome da u kafiću uz kavu dobiju i oralni seks, stižu dobre vijesti i to iz nama ne predaleke Švicarske. U Ženevi bi se uskoro trebao otvoriti kafić koji upravo takvu uslugu planira nuditi svojim korisnicima.

Kako piše Elite Daily, kafić bi se trebao otvoriti do kraja ove godine, a ideja nije ništa novo. Slični kafići već postoje u Tajlandu, gdje su odavno shvatili da se može zaraditi na želji ljudi da ih se uz kavicu oralno zadovoljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji se odluče za kombinaciju oralca i kave morat će platiti 420 kuna unaprijed, a potom na iPadu razgledati fotografije prostitutki i izabrati onu koja im se najviše sviđa. Nakon što je izaberu, ona će im pružiti uslugu i osigurati im prilično ugodan početak dana.

Vjerojatno ste dosad shvatili - kafić je namijenjen samo muškarcima.

Na vlasnike kafića već su se obrušile brojne udruge koje se bore protiv prostitucije tvrdeći da će koristi od svega imati samo oni, a ne žene koje se time bave. No prostitucija je u Švicarskoj legalna, a dame koje se njome bave moraju imati uredne dozvole. Ustanove u kojima rade dvije ili više prostitutki moraju se registrirati kao "saloni za masažu". I to je, bar što se zakona tiče, to.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara