Nekad su za njima ludjele žene širom svijeta, a danas izgledaju neprepoznatljivo

Nekad su za njima ludjele žene širom svijeta, a danas izgledaju neprepoznatljivo
Foto: Instagram

DA STE dvojac sa slike vidjeli prvi put u životu, biste li povjerovali da su svojevremeno za njima ludjele žene diljem planeta? 

Radi se o slavnom rock pjevaču Axlu Roseu, frontmenu Guns 'n' Rosesa, i holivudskoj zvijezdi Mickeyju Rourkeu. Njih su dvojica zajedno posjetila boksački meč u Los Angelesu gdje ih je prepoznao fan oštrog oka i njihovu fotku objavio na Instagramu. 

Njegovi pratitelji nisu mogli vjerovati svojim očima.

"Kako si ih prepoznao?", "Bože, što im se dogodilo?", "Izgledaju kao dvije bakice", "Reci mi da ovo nije istina", "Tko su ove dvije starice?", pitali su se zaprepašteni pratitelji. 

Mickey Rourke poznat je po tome kako se brojnim plastičnim operacijama unakazio do neprepoznatljivosti. Priznao je da je pet puta operirao nos, te da je zbog ozljede morao operirati jagodičnu kost. Stručnjaci procjenjuju da je uz to napravio i facelift, operaciju donjih i gornjih vjeđa, ugradio fillere, te umetke u obraze i bradu. 

Axl je, osim što je s godinama natukao kilograme, također posegnuo za pomoći plastičara koja nije baš dobro završila. Navodno je "sredio" nos, ugradio implantate u obraze, zategnuo lice i vjeđe. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara