Nema dekoltea - onda nećemo u Europu!

SUDEĆI po anketama, sve veći broj Hrvata ne želi tako brzo u Europsku Uniju, a mnoge će još više pokolebati novi zakon koji birokrati spremaju u Bruxellesu.

U sklopu projekta Optical Radiaton Directive Europski parlament želi zabraniti konobaricama veliki dekolte koji im otkriva raskošne grudi.

Brižni zaštitnici zdravlja tvrde da su konobarice koje rade na ljetnim terasama izložene štetnim utraljubičastim zrakama sunca koje mogu uzrokovati rak kože.

Po toj logici, uskoro bi mogli zabraniti konobarima i policajcima da nose košulje kratkih rukava, djevojkama da pokazuju guze u kratkim hlačicama, turistima da šeću u laganoj odjeći i narediti kupačima da odijenu gumenu odjeću za podvodno ronjenje.

Prvi prosvjedi protiv takvog zakona već stižu iz Njemačke gdje konobarice na čuvenom Oktoberfestu u Munchenu s dubokim dekolteima poslužuju goste u vrtovima restorana kriglama pive. Ugostitelji se pitaju tko će ih pod tim uvjetima uopće željeti posjetiti.

Javili su se se i engleski vlasnici pubova s terasama koji tvrde da su "oni u Europi potpuno poludjeli".

Tabloid Sun brzo je iskoristio priliku da svojim ljepoticama s "Treće stranice" Nicole T. i Keeley pokaže čitateljima što bi uskoro mogli propustiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara