Nema šanse da na ovoj fotki prepoznate najseksi Hrvaticu

Nema šanse da na ovoj fotki prepoznate najseksi Hrvaticu
Foto: Instagram

ORNELA VIŠTICA na Instagramu je objavila staru fotografiju, na kojoj ju je gotovo nemoguće prepoznati. Na njoj vuče veliku plavu putnu torbu, a opisala je okolnosti u kojima je fotka nastala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije 😂. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se.☺️ Onda bi me uvela u dućan s materijalima. -Ovo je kvaliteta, a ovo nije. -Moras znati. #frajerica Na slovenskom bi se mama raspričala, a ja ništa ne bih razumjela.😳 -Ma ne moraš sad to razumjeti, gledaj ljude, promatraj. Paleta različitosti. A ti moraš naći neku sličnost. Eh to je umijeće. . . . #mamakraljica #svjetskiputnik #uvijektorbauruci #putujputuj #djetinjstvo #zivotneskole #mamakorakispred

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)

"Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se. 
Onda bi me uvela u dućan s materijalima. - Ovo je kvaliteta, a ovo nije. Moraš znati. #frajerica 
Na slovenskom bi se mama raspričala, a ja ništa ne bih razumjela.
- Ma ne moraš sad to razumjeti, gledaj ljude, promatraj.
Paleta različitosti.
A ti moraš naći neku sličnost. 
Eh to je umijeće", napisala je Ornela, koja je 2010. godine proglašena Najseksi Hrvaticom, a nerijetko pobjeđuje na raznim izborima najljepših poznatih Hrvatica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara