Nema više skrivanja: Ruku pod ruku Dolores i Dikan šeću Zagrebom

Tekst: I.M.L.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX

NAKON ljetnih radosti na jahti "Lex", useljenja  u stan na Cvjetnom trgu, uživanja u švicarskim Alpama te obračunavanja s novinarima i javnosti, samodopadni poduzetnik Josip Radeljak i glumica koja teži svjetskoj karijeri Dolores Lambaša, dotjerani i s montiranim osmjesima šeću se zagrebačkim ulicama. Danas su prošetali Petrićevom.

No, nije im to prvo pojavljivanje. Naime, neki dan viđeni su u Tkalčićevoj u društvu male Lane. Dolores je od početka svoje veze s Dikanom odbijala davati izjave medijima i naglašavala kako će čekati do jeseni. Istovremeno je medijske napise komentirala preko svojeg Facebook profila, preko kojega je skupljala i podršku, a sada ga je ugasila i izbrisala sve postove.

Što se sprema?

Prestala je Dolores i s napadima na novinare i urednike, kao i na javnost i državne institucije, koje je iznosila na Doloresfanclub.bloger.hr. Čak je i sam Dikan napisao nekoliko redaka na njezinoj stranici i zahvalio joj što mu dopušta korištenje prostora za izražavanje. Možda su se Lambaša i Radeljak odlučili smiriti i svoju ljubav njegovati unutar svoja četiri zida, a možda se, pak, u njihovim glavicama kuha nešto što bi uskoro moglo proključati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara