Nemeš i Marijana i trijezni se ljubakaju, ona ne voli Šibenik, njega zanima voli li Beograd

Screenshot: YouTube

UTORAK u BB kući je prošao bolno. Svi su "strgani" od tjednog zadatka. Bojana sanja o tome da im zadatak u Omišu bude dvosatno spavanje na plaži. No, zadatak im je napraviti BB klapu. Moraju uvježbati pjesmu u višeglasju, a ako uspiju u tome, smanjit će im kilometražu do Banje Luke za 70 kilometara.

Emu svi zafrkavaju da previše jede

Na otpadu svi kukaju da su se udebljali, osim Soraje koja kaže da se nije promijenila. Kažu da je to zahvaljujući Slavičinoj dobroj kuhinji, a ona im odgovara da u kuhanju uživa. Kaže da se ne boji izlaska, svejedno joj je. Horvat zafrkava Emu da previše jede i da bi trebala prestati pa se svi priključuju zafrkanciji. Slavica je naučila plivati sa 40 godina, priča stanarima otpada kako Lester govori u snu, s nekim razgovara. Horvat je Emi stavio Duškovu periku pa su svi bili oduševljeni njezinim novim izgledom, ali ona misli da izgleda kao buhtla.

Glavni događaj dana je tulum na kojem su spojeni svi stanari BB-a. Nikola se hvalio Marijani: "Kad odemo negdje u Zagrebu ili negdje drugdje van, da me vidiš kakav sam, košulju trgam. Da mi vidiš fotke na Fejsu", objašnjavao je Nikola Marijani. Ona kaže da će morati promijeniti Facebook profil, pa dodaje da je zaboravila lozinku. Objašnjava kako je razgovarala s Draženom koji joj je jako išao na živce, i rekla mu što joj kod njega smeta.

Nemeš nakon izlaska planira puno vremena provoditi u Hrvatskoj

Dok su ostali pjevali u boravku, Dražen je bio sam u kuhinji. Nikola i Nemeš su se izgrlili, Nemeš je rekao da samo želi da sve bude u redu te kako planira, nakon izlaska iz kuće, 60 posto vremena provesti na hrvatskom tlu. Pogotovo bi bio sretan da netko od njih uzme lovu u showu, ali onda su se slažili da nema veze, i ako ne budu imali novaca, dići će kredit. "Ovo je naše ljeto", složili su se dečki i rekli da će iznajmiti jahtu. Svoj plan su zatim podijelili i s Marijanom.

Kućna atrakcija, Nemeš i Marijana, nisu pretjerivali s alkoholom na zabavi, ali se svejedno nisu odvajali jedno od drugoga. Plešali su, mazili se i ljubili. Nakon toga Bojana je upozorila Marijanu na ponašanje te je rekla da želi upoznati Marijanino dijete i muža. Marijana joj je uzvratila: "Ako mi još bude muž".

Nirmal je rekao Bojani da je ona njegov favorit. Razgovarali su o Soraji i o tome kako između nje i Bojane postoji netrpeljivost. Nirmal želi biti posrednik između njih dvije, da se počnu bolje slagati. Bojana misli da je Soraja ne voli: "Ne komuniciramo, a ne postoji razlog. Ali samo da znaš, ona generalno nije voljena ovdje. Kada se spojimo, sjest ću s njom i razgovarat ćemo".

Nemeš i Nikola planiraju zajedničko ljeto za dio ekipe, unajmit će jahtu i krstariti

Nemeš je u svoje planove o krstarenju uključio i Bojanu, Lestera i Tamaru, pa ekipa radi plan puta. Horvat je našminkao oči crnom olovkom i najviše plešao. Nemeš i Lester, koji se na zabavi previše napio, su morali u ispovjedaonicu kod Velikog brata jer se na tulumu počelo razbijati, ali poslije su rekli da je to sve bilo slučajno. Lester je nastavio piti, drugi su mu stanari govorili da bi trebao smanjiti, pa se prebacio na vodu. No, i od toga je brzo odustao, pa je pijan sustanare špricao bojom. Marijana je komentirala da je on inače najsmireniji, a Nirmal je rekao da se skroz "razbio".

Nikola i Soraja zajedno su plesali, on ju je hvalio: "Svaka čast, jebeno plešeš". Marijana i Nemeš su ponovo zagrljeni plesačli. Marijana mu je otkrila da nikada nije voljela Šibenik. "A što kažeš na Beograd", pitao ju je Nemeš.

Lester se "razbio" i uništio dnevni boravak, Nemeš Marijani pjeva "Blago onom tko te ima"

Lester je ponovo morao u ispovjedaonicu, stanari su mu govorili da se malo iskulira, poprskao je i uprljao cijeli dnevni boravak. Marijana se brinula za njega, a poslije je komentirala kako bi bilo lijepo da mogu svi otpadnici ostati tu noć u luksuznom dijelu kuće. Ali, BB je s tuluma potjerao sve "otpadnike" osim Nemeša. On je Marijanu pozvao na romantični ples u dvorište, na kišu. Pjevao joj je ljubavnu pjesmu i ljubio je. "Umrijet ću", komentirala je Marijana, a Nemeš ju je odnio nazad u kuću. Big Brother im je pustio Tonyjev hit "Blago onom tko te ima", pa je Nemeš Marijani to pjevao.Stanari su zabavu preselili u bazen. Nemeš im se pridružio, Marijana je ostala na suhom, ali ne zadugo, već se i ona okupala i to u haljini. S Nemešom se grlila i ljubila i u bazenu te su šaputali i pjevali si ljubavne pjesme. Lester je skakao u bazen i trijeznio se u vodi. Nemeš je u jednom trenutku kameri pokazao srednji prst.     

 

 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara