Nemeševa majka podržava sina i nakon drugog seksa s Marijanom: Ovo nije planirao

Foto: vb4.emotion.rs

NADA NEMEŠEVIĆ, majka zgodnog Nemeša iz Big Brothera, podržava svog sina što god on napravio. Tako mu je podršku dala i nakon drugog seksa s oženjenom Marijanom Čvrljak. "Zaista ne želim više ništa komentirati. Naravno da sam uz svog sina i naravno da ću ga dočekati kad bude izlazio iz "Velikog brata", kao što bi dočekala i Marijanu da je moje dijete", izjavila je Nada za Alo!. Nije željela komentirati činjenicu da nisu koristili kontracepciju.

Vjeruje sinu  da se zbog alkohola ne sjeća seksa

"Ne želim pričati o tome što bi bilo kad bi bilo. Samo oni znaju kako im je, a što se tiče njegove izjave da bi ona mogla doći živjeti s njim, to je bila samo šala, mogli ste i sami vidjeti. Mogu samo zamisliti kako mu je u zatvorenom prostoru", rekla je gospođa Nemešević. Ona smatra kako se njezin sin seksa s Marijanom nije sjećao zbog alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije planirao, a vjerujem da nije ni Marijana"

"Nikola je ušao iz sasvim drugih razloga, on je kompletan glazbenik i želi da ljudi znaju za njega kao takvog. Ovo nije planirao, a vjerujem da ni Marijana koja je udata i ima dijete, nije ovako nešto planirala, mada je ne poznajem. Sigurna sam da se ovako nešto u vanjskom svijetu ne bi dogodilo. Znam da Nikola to ne bi uradio u normalnim uvjetima, niti ikad napravio nešto slično", zaključila je Nada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara