Nemoguće malo: Broj preostalih epizoda Igre prijestolja potpuno šokirao fanove

Nemoguće malo: Broj preostalih epizoda Igre prijestolja potpuno šokirao fanove

Foto: Facebook/Press

TEK što su se pomirili s činjenicom da je šesta, uobičajeno sjajna sezona megapopularne serije Igra prijestolja gotova, fanove GOT-a dočekao je hladan tuš kakav nisu očekivali.

Producenti serije, David Benioff i Dan Weiss potvrdili su naime ono o čemu se šuškalo - da u planu imaju snimiti još samo 13 novih epizoda.

via GIPHY

"U planu su još dvije sezone, ukupno 73 sata, kako smo i planirali od početka. Želimo ispričati jednu kvalitetnu priču, sa suvislim početkom, sredinom i krajem. Već neko vrijeme znamo kakav će biti kraj i krećemo se ka njemu. Posljednji nastavci su to i onako najavili", objasnio je Benioff, odgovarajući na negodovanja fanova.

Prema trenutnim planovima, 2017. godine u novj sezoni gledat ćemo sedam epizoda, a 2018. fanove čeka posljednjih šest epizoda hit serije.

Oprez, spoileri - ako niste gledali posljednji nastavak, ne čitajte dalje!

"Sve polako dolazi na svoje mjesto. Daenerys se napokon vraća u Westeros, Jon Snow je kralj Sjevera, Cersei je zasjela na Željezno prijestolje. A znamo i da ih Night King tamo gore čeka. Nalazimo se u neobičnoj situaciji jer se ovoga puta ne možemo osloniti na Martinov pisani materijal, ali znamo što želimo učiniti sa završetkom", dodao je Benioff.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara