Neobičan oglas za stan u Zagrebu: "Bivša Juga izgradila, kvaliteta garantirana"

Neobičan oglas za stan u Zagrebu: "Bivša Juga izgradila, kvaliteta garantirana"
Foto: Index oglasi

MEĐU Index oglasima nedavno je osvanuo jedan čiji je vlasnik svojom iskrenošću uspio nasmijati mnoge. U oglasu za prodaju stana u zagrebačkim Gajnicama su osim klasičnih informacija osvanuli i nadasve zanimljivi komentari vlasnika. 

"Stan u stambenoj zgradi s liftom (ne jedan nego dva lifta !!!) 

Kat: 3 (10 metara ispod razine mora, ako dođe do izlijevanja Jadrana utopit ćete se sigurno.) 

Stambena površina:68,11m2 (osobno provjerio) 

Broj soba: 3 sobe (ili više prema potrebi) 

Godina izgradnje: 1976g. ( bivša Juga izgradila, kvaliteta zagarantirana) 

Godina zadnje adaptacije: 1996 g. ( sanirane ratne štete) 

Grijanje: Gradska toplana (razdjelnici postavljeni, možda se odustane od njih do prodaje stana) 

Cijena: 72.500EUR (može i u protuvrijednosti kuna, dolara itd….samo ne švicarski franci – pitaj udrugu Franak zašto), cijena može samo da ide gore jer ipak je kriza na Bliskom istoku.

Plaćanje: solarno (pare na sunce) ili kreditom (PREDUGOVOR OBAVEZAN – Kapara 10%), može u 3 rate, ali kad 'legne' treća rata dobijete i stan. 

Energetski certifikat: Energetski razred C (moglo je i bolje) 

Stan je potpuno legalan i uknjižen ili kupite neki bolji u izgradnji bez papira. 

Stan se nalazi u Peruanskoj 14 (Peru-država u južnoj Americi-5000 Hrvata se nastanilo tamo).Sastoji od ulaznog prostora, kuhinje, dnevnog boravka, kupaone, zasebnog wc-a, dvije spavaće sobe i dvije loggie. Blizina busa, vrtića, parkinga, pekarne, dom zdravlja, ljekarne, škole, tržnice, trga grada Passignano Sul Trasimeno(super naziv trga), stadiona NK Ponikvi (3.HNL), Crvka Sv. Nikole i ostalih sadržaja .  

Ne zanima me nikakva zamjena. Pa ni zamjena za auto ( ni Golf dizel TAS), svinjske polovice, kolekciju telefonskih kartica, kukuruz, traktor, legiće, motore, vikendice u Sloveniji, dionice Agrokora, grtalice, razne bonove i popuste, iphone, poluautomatske puške, F16 Barak itd. 

Dostupan sam svakome (osim agencijama koje bi me zastupale - NO THANKS) tko nazove i može me pitati što god hoće, ne mora uopće o oglasu. Inače ne spavam, ne radim, nemam nikakvih obaveza osim da sjedim i čekam pored telefona da se netko javi", napisao je u oglasu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara