Neprepoznatljiv je: Pogledajte kako danas izgleda Sully iz "Dr Quinn, žena vrač"

Neprepoznatljiv je: Pogledajte kako danas izgleda Sully iz "Dr Quinn, žena vrač"

Foto: Instagram/ Youtube

SERIJA "Dr Quinn, žena vrač" emitirala se od 1993. do 1998. i pred malim ekranima držala prikovanu širu publiku. Radnja ove western drame smještena je u Ameriku u 19. stoljeću, a prati liječnicu koja se nakon završetka školovanja iz Bostona seli na Divlji zapad i njen život u malom gradu.S vremenom se razvija romansa između nje i privlačnog Byrona Sullyja koji je privukao pažnju mnogih pripadnica ljepšeg spola, a kojeg je utjelovio šarmantni glumac Joe Lando.

Njegova partnerica iz serije, Jane Seymour i danas ima uspješnu karijeru, no za njega se pokazalo da mu je uloga Sullyja donijela najveću slavu, a nakon toga mu je karijera prilično stagnirala. Ostvario je uloge u filmovima „Blodsuckers“ i „Meteor Apokalipse“, prenosi The FW.

 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

U privatnom je životu ipak bolje napredovao i još od 1997. je sretno oženjen s Kirsten Barlow s kojom ima četvero djece: Kate Elizabeth, Jacka Nevillea, Williama Josepha i Christiana Antonia.

S obzirom na to da ga nemamo često priliku vidjeti u javnosti, obožavateljice će sigurno razveseliti to što je Jane Seymour podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj možemo vidjeti kako zgodni Sully izgleda danas.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara