Nered: U hrvatskoj krimi seriji glumim plaćenog ubojicu

ZAGREBAČKI klub Gjuro 2 ugostio je na posebnom izdanjeu RnB Confusiona povodom Valentinova rappere Nereda i Generala Woo. Party je obilovao dobrim vibracijama, a reakcijom publike bili su zadovoljni i sami MC-i.

Dan nakon koncerta popričali smo s Neredom, pionirom hrvatskog hip-hopa, kojeg smo uhvatili nakon snimanja novog spota, te ga upitali kako je bio zadovoljan nastupom u Gjuri.

"Bilo je odlično, klasika. Bio je to tipičan RnB  partry. Klub je bio pun, ekipa je bila super. Zabavljali smo se do rano ujutro i odlično se proveli." - kazao je Nered u razgovoru za Index.

"Baš je lijep ovaj svijet" posljednji je album koji su General Woo i Nered izdali, na njemu su među ostalima, surađivali s Ninom Bardrić, Ivanom Kindl, Banetom iz Songkillersa, a nas je zanimalo kako ide prodaja.

"Zadovoljan sam nastupima više nego prodajom albuma. Završili smo jesenskom turnejom u kojom smo obišli 30 gradova. Prezadovoljan sam, a s nastupima raste i prodaja albuma." - kazao nam je Nered.

Nered i Woo će u prvoj hrvatskoj kriminalističkoj seriji "Balkan Inc." glumiti plaćene ubojice, a šest njihovih pjesama bit će na soundtracku serije.

"Dobili smo angažman u "Balkan Inc." u kojem glumimo plaćene ubojice, a za seriju radimo i šest stvari koje će se naći na soundtracku. Sada radimo na dva spota, a već drugi dan smo na setu snimanja spota Hrvatskog idola." - rekao nam je Nered, koji za mjesec dana objavljuje kompilaciju "Neki Daniels Ekipa" na kojoj je okupio jedanaest najboljih MC-a Zagreba.

"To će biti nešto poput Blackout kompilacije, od koje smo svi počeli." - kazao je Neki.

U tijeku je snimanje dva nova singla, a Nereda se sve češće može vidjeti u društvu atraktivne djevojke.

"Sve je cool, dosta vremeno provodim zajedno i lijepo nam je." - kazao je Nered.

Nered je posjetiteljima Indexa i svima koji prate njegov rad poručio:

"Ostanite mi dobri, provjerite naše spotove, kompilaciju i provjerite nas u "Balkan Inc" koja će se emitirati na Novoj TV." - zaključio je.

Srđan Hebar
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara