Nestale objave u kojima je Vlatka Pokos vrijeđala Kolindu i njene birače

Nestale objave u kojima je Vlatka Pokos vrijeđala Kolindu i njene birače
Foto: Instagram

NAKON što je izvrijeđala Kolindu Grabar-Kitarović pa se obračunala i s njenim glasačima, Vlatka Pokos je objave o predsjednici obrisala s Instagrama.

Na njezinom profilu više se ne mogu pronaći objave koje su bile vidljive još danas prijepodne. Sada je posljednja objava na Vlatkinom Instagramu ona o Hrvoju Dumančiću, koju je objavila prije dva dana.

Podsjećamo, Vlatka je jučer Kolindu nazvala "ruglom", "sramotom", "cirkusanticom", "pevaljkom" i "poniženjem za Hrvatsku" te njeno ponašanje za vrijeme mandata opisala kao "bijedno i van pameti". Nakon toga obratila se i Kolindinim simpatizerima.

"Nakon mog komentara o Čokolindi, kako se sama prozvala, doživjela sam, očekivano degutantne, jadne, mizogine, napade. Po principu "ubijte glasnika" Kolindini glasači, očekivano malo ograničenog intelektualnog kapaciteta, uglavnom muškarci, okomili su se na mene pišući stvari koje su normalnoj osobi nepojmljive. Valjda jedino tako mogu postići erekciju, jadničci. Za razliku od njih, koji o meni godinama uporno ponavljaju jadne izmišljotine i laži, ja prilažem materijalne dokaze koji potkrepljuju moj komentar. Ne znam za vas ali u mojoj realnosti, predsjednica ne izgleda i ne ponaša se ovako. Uživajte", poručila je Vlatka uz hashtag "slika govori više od tisuću riječi" te dodala kolaž fotografija na kojima Kolinda pjeva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara