Neven Ciganović o spotu BB Anezi: "Teži seljačluk, prodala se za sitne pare"

Neven Ciganović o spotu BB Anezi: "Teži seljačluk, prodala se za sitne pare"
Foto: Instagram

NEVEN CIGANOVIĆ popljuvao je novi spot bivše BB stanarke Alene Nezirević Anezi za pjesmu Srce nema raspored koji je radila u suradnji s Borisom Đurđeviđem.

"Opet teži seljačluk u produkciji Ex Colonija Borisa Đurđevića....lagalagalaj...wtf. Ko još ovakve pizdarije koristi u pjesmama. A i ova se prodala isto za sitne pare, niš od drpanja po spotu, drpala se i u Big Brotheru pa niš od nje, jbg ako nemas sexipeala moš se i gola skinut i nabijat se na vibrač niš od toga stara moja", nije štedio riječi Ciganović u komentarima na YouTubeu.

Uskoro se oglasila i Anezi.

"Poštovani gosp. Ciganović, prihvaćam svaku dobronamjernu, argumentiranu i kulturnu kritiku. Mislim da s obzirom na Vaše iskustvo pjevanja stihova poput: 'Kad ulicom ja s pudlicom šaren prolazim, svi znaju ja dolazim. Jer ja sam hit, sve drugo je shit, stil bonton, New York, Pariz, London...' niste kompetentan davati ocjene o stihovima. Dalje, spot glumački vjerno prenosi tematiku pjesme, a rađen je po uzoru na svjetske zvijezde. Iznenađuje me da Vi, kao jedan kozmopolit, to ne uviđate i obezvrjeđujete. Nadalje, ako pod pojom drpanje smatrate grljenje s osobama koji su vam dragi i koje volite, onda ste u pravu. Ali, ako ste aludirali na nešto drugo, onda je to zloban komentar i skupljanje jeftinih poena na račun mene. Jedini intimni kontakt koji sam imala je moje sudjelovanje u natjecanju sa sustanarima u rušenju rekorda francuski poljubac sa osobom koja mi je draga. S obzirom na Vaše sklonosti estetskim zahvatima ja mogu razumijeti da imate drugačije viđenje seksipila, ali iznenadili biste se koliko puno ljudi se ne bi složilo s Vama. Želim Vam sve najbolje, kako god bilo", nije mu ostala dužna.

"Sklonost ka estetskim zahvatima nema apsolutno nikakve veze s mojim pojmanjem seksepila, čak i ako ste vi aludirali odnosno povezivali moju za vas upitnu seksualnu orjentaciju niti u tom slučaju nema veze s mojim pojmanjem sekepila. Mislim da ste nešto drugo htjeli reći, ali ste se očito krivo izrazili. A šta se tiče drpanja na koje sam ja aludirao, ja to slobodno iz vlastitog iskustva tako mogu nazvati jer sam sudjelovao u nekoliko sličnih projekata i točno mogu procjeniti kad je nešto jeftino drpanje zarad prikupljanja poena glasača. S druge strane na tekst pjesme se uopće nisam ni osvrnuo jer u ovom video prikazu je tekst najmanje bitan, bitno je da ste vi tu polugoli što meni kao jednom kozmopoliti, kako ste me nazvali, nimalo ne smeta, ali je moje pravo da ga smatram nepotrebnim", nastavio je Cigi.

"S obzirom da sam ja u superfinalu Big Brothera izašla iz kuće s ogrlicom duginih boja oko vrata i svoj 100-dnevni boravak u kući posvetila promicanju ljubavi i ravnopravnosti svih, ja sam zadnja koja bi aludirala na vašu, kako kažete, 'upitnu seksualnu orijentaciju'. To da ja za vas nemam seksipil i šansu za uspjeh nemam nikakav problem prihvatiti. Eto, pa živi bili, pa vidili", odgovorila mu je Anezi.

"Ovo je već drugi put da moje riječi tumačite drugačije i izvrćete, jer nikad nisam izrekao da vi nemate šansu za uspjehom. Jer za uspjeh nije potreban seksepil, već karizma, a s obzirom da sam ja vas prozvao jedinom od dvije karizmatične stanarke te sezone mislim da vam nisam prorekao sudbinu poput nekog vidovnjaka. Ja sam se osvrnuo samo na ovaj video uradak koji sa gledišta video produkcije nije loš, vi izgledate super i to je ono najbitnije mislim. A muzički to je jedan vrlo zastarjeli Colonijin prizvuk, sa sampleovima ili kako se to već kaže koje potpuno iste koriste u drugim Colonijinim pjesmama", ponovno se nadovezao Cigi, nakon čega je rasprava završila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara