Neven Ciganović: Svi valjda znate, mi stilisti nemamo cure!

Neven Ciganović: Svi valjda znate, mi stilisti nemamo cure!

STILIST nad stilistima se vratio! Doduše, ne likom i djelom, već u pisanom obliku - na svom blogu, potpuno nepretenciozno nazvanom "Nevenwood" osvrnuo se na "društvene fenomene" o kojima nije imao priliku govoriti pred hrvatskim TV kamerama, pa su se tako na udaru kritika našli Viktor Drago, nova Miss Hrvatske, Dado Topić, Leonarda Boban i mnogi drugi. Post je pak zaključio izjavom koja će se sljedećih dana vjerojatno demantirati do bola...

"Prošlo je već dosta vremena, a da vas moja iritantna pojava nije davila putem raznih medija. Nakon dvije godine otkako sam napustio rodnu grudu shvatio sam da je pravi trenutak za povratak, pa makar virtualno", piše Ciganović na svom blogu "Nevenwood", te dodaje kako isrcpne izvještaje iz naše društvene kronike dobiva od svojih "silikonskih sestrica" Snježane Mehun i Nikoline Pišek. Prvi hrvatski stilist ističe kako i dalje prati hrvatske aktualnosti, a stvari koje su ga najviše iživcirale otkad se zaputio u bijeli svijet spomenuo je u "Nevenwoodu" i to, moramo dodati, bez dlake na jeziku.

"Eurovizijska publika je većinom gay"

"Kao što je poznato, eurovizijska publika su većinom gay, a glavni muški akter tog visokobudžetnog videa se može pohvaliti veličinom kakvu su fanovi porno industrije vidjeli samo kod Jacka Strykera. Na osnovu 'koplja', a ne 'štikle' smo mogli užicati i koji bod", piše Ciganović o "slučaju Štikla", doduše, s malim zakašnjenjem, a prokomentirao je i fijasko Dade Topića.

"Sam po sebi izgleda toliko scary da sam se i ja kao veliki obožavatelj hororaca, zasrao od straha gledajući njegov spektakl i trijumf. Nažalost, ni ona ženska kulisa koja je kakti pjevala s njim, nije izbacila malo cicku ili nogu".

Nova Miss Hrvatske Tajana Jeremić Ciganoviću je, blago rečeno, bezveze: "A miss nam je onak, ni luk jela, ni luk mirisala - dakle nikakva! Ja vjerujem da je ona fina, pristojna curka. Možda za udat, ali ne za miss".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišući o modi, Neven je "u rukavicama" oprao Leonardu Boban, koja po njemu fura "sprdne mi se" modu, angažira prestare manekenke (koje on naziva oldtimerima) i pozornost privlači svime, samo ne kvalitetom.

"Jacques si je odlučio podvezati crijeva, ali se naglo predomislio zbog straha da mu zabunom ne bi podvezali jajčeka", piše Ciganović o popularnom pjevaču i dodaje kako su manekenke u SAD-u puno mršavije od naših, koje pak u zadnje vrijeme sve odreda žele biti voditeljice.

"Propjevao sam, a nisam imao pojma o pjevanju"

Njegovo "obraćanje javnosti" završava vrlo zanimljivom mišlju, koja se može višestruko protumačiti, pa vama prepuštamo zaključak o onome što Neven Ciganović ovim putem želi poručiti "neupućenim" Hrvatima: "Prije 10-ak godina svi su htjeli biti pjevači. Čak sam i ja tada propjevao, a da o pjevanju pojma nisam imao… Apsolutno se niš nije promjenilo u zadnje dvije godine. Danas u toj Hrvatskoj čak i stylisti izjavljuju da imaju cure! A svi valjda dobro znate - mi stylisti nemamo cure!!!"

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara