Neven Ciganović: Vizu za SAD sam dobio jer sam hrvatski celebrity!

IAKO se priča kako se Neven Ciganović ipak neće nakon ljeta vratiti Ameriku jer mu je navodno istekla viza, i to turistička a ne radna, Neven to oštro opovrgava tvrdeći kako on ima "najnormalniju radnu vizu" te da se nakon snimanja pilot emisije reality showa vraća u Ameriku zajedno sa psom Dašom.

Na pitanje kako je dobio vizu, Neven je odgovorio: "Dobio sam vizu jer sam hrvatski celebrity".

"To je kriva informacija, naime, svi se pitaju kaj ja tu još uvijek radim? Zašto sam ja tako dugo u Hrvatskoj?", rekao je Neven te nadodao: "Sad ćemo krenuti s tim pilotom pa ćemo vidjeti. Ne znam hoće li se prikazati".

Bivši milanski model odavno je već "oguglao" na ismijavanje zbog silikona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cigi se u Hrvatsku vratio kako bi sudjelovao u reality showu Celebrity Big Brother koji je zbog iznimno loše gledanosti završio tjedan dana ranije od planiranog. Nakon showa je ipak odlučio u Zagrebu ostati još neko vrijeme, pročešljati društvenu scenu, družiti se sa starim prijateljima i  pokazati svima kako su on i Marko Grubnić zapravo zabavni. Bivši milanski model "oguglao" je na ismijavanje zbog njegovih silnih silikona i načina života, pa ga isto tako ne diraju kreativne snage emisije "Laku noć Hrvatska" koji su za jedan u nizu nastavaka bili inspirirani nekim društvenim događajima poput trača o vjenčanim kumovima Graši i Rađi te velikom prijateljstvu dvojice stilista koje osim posla spaja i ljubav prema silikonima (Ciganović-Grubnić).

Tako su protagonisti aktualnih društvenih tračeva Neven Ciganović i njegov prijatelj Marko Grubnić bili spojeni u priču koja se montirala uz hrvatsku verziju spota "Barbie Girl" grupe Aqua, čime su njih dvojica postali - Barbie Boys.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara