Nevena Rendeli izazvala raspravu: "Prestajem kupovati jeftine krpice"

Nevena Rendeli izazvala raspravu: "Prestajem kupovati jeftine krpice"
Foto: Instagram

NEVENA RENDELI VEJZOVIĆ na Instagramu je objavila da više neće kupovati jeftine krpice, jer želi utjecati na smanjenje štetnosti modne industrije na okoliš.

"Jeste li ikada razmišljali o tome da trendovskom kupovinom jeftine odjeće zagađujete okoliš? Moda je inače drugi najgori zagađivač okoliša nakon naftne industrije", započela je voditeljica.

Dodala je da je o tome dugo razmišljala te da je sad odlučila prestati kupovati jeftine krpice koje jednom odjene i onda ih mora baciti jer se razvuku ili raspadnu. Napomenula je da bi je njeni pratitelji češće mogli vidjeti u istim komadima odjeće, poput kombinezona koji je nosila na toj fotki.

>>>Nevenu Rendeli napali na internetu: "Blago tebi kad možeš šest godina bez posla"<<<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

"Čisto da znate u čemu je stvar", napisala je.

Tim je statusom izazvala pravu raspravu.

"Ja ih ne bacam! Te krpe imaju svoje mjesto u mom ormaru godinama! Jedna za po doma, jedna za Sljeme, jedna za šetnju psa, jedna za spavanje... i onda ih delegiram u nove uloge i rotiram. One su sretne sa mnom. Kupujem im veće ormare, stanove...", odgovorila jok je glumica Nataša Janjić Medančić.

Nevena se potom ponovno oglasila: "Ja ne mogu više to prebacivati po ormarima, ja poklanjam iako mi postalo neugodno to i pokloniti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

"Pa dobro, nikad nisam kupovala nešto samo zato sto je jeftino, a da bi se raspalo nakon par nošenja. Imam neke stvari stare 10 godina i vise od jeftinih brendova a traju li traju ... A ima stvari koje su skupe pa se raspadnu ! Najveći zagađivač na planeti je industrija proizvodnje mesa, trebamo svi u vegetarijance", komentirala je Nevenina kolegica Tončica Čeljuska.

Na napomenu pratitelja da mnogi nemaju novca za kupnju skupih krpica te kupuju jeftino jer moraju, Nevena je odgovorila: "A dobro netko ne može pa i neće, nije ovaj moj post naredba, samo moja odluka".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara