Nevena Rendeli: Nisam šopingholičarka, mogla bih bez svih tih krpica

Nevena Rendeli: Nisam šopingholičarka, mogla bih bez svih tih krpica

Foto: Borna Čavrag/Index

LIJEPA voditeljica i spisateljica Nevena Rendeli sinoć je gledala revije na drugoj večeri Fashion.hr-a. Velika ljubiteljica mode i modnih događanja otkrila nam je kakve su njezine navike što se mode i kupovanja tiče. "Nosim s mamom Martinu Felju, prvi put u životu na pisti. Vidjet ćemo kako će izgledati to sve, ne obećavam ništa", ispričala je Nevena o svojim prvim manekenskim koracima.

"Došla sam vidjeti Aleksandru Dojčinović, Roberta Severa, oni me najviše zanimaju, ali nemam ništa protiv toga da vidim i što se ostalo nudi. Šopingholičarka nisam, to "holičarka" vuče neku ovisnost za sobom, a ja to nisam jer bez svega toga bi mogla u životu. Naravno da ponekad volim potrošiti na poneke krpice, ali onda kad imam. Kad nemam, ne trošim", istaknula je Rendeli, koju često prozivaju jednom od domaćih modnih ikona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posla imam i previše, ako mene pitate. Ono što me veseli je da se moja knjige odlično prodaje, idemo sad u Beograd na sajam knjiga i jako me to veseli. To je jednostavno bio nastavak moje turističke priče. Činilo mi se zgodno sakupiti sva ta iskustva i ponuditi ljudima sva ta iskustva, sve što sam naučila i vidjela. Ispalo je jako dobro", komentirala je simpatična Nevena uspjeh svoje knjige.

Svakom bi, kaže, tko dođe u Hrvatsku, preporučila da posjeti regije ovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo. "Ima uistinu puno izbora. U proljeće bi išla u Istru ili Mali Lošinj, ljeto na jugu Dalmacije, u jesen u Slavoniju, Ilok na berbu grožđa, a zimu bi provela u Gorskom kotaru i Lici, u onim drvenim kućicama u kojima je stvarno lijepo", zaključila je Rendeli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara