"Nevjerojatno, baš sliči na oca": Katie Holmes objavila rijetku fotku kćeri Suri

"Nevjerojatno, baš sliči na oca": Katie Holmes objavila rijetku fotku kćeri Suri
Foto: Instagram

KATIE HOLMES nije poznata kao #InstaMom, no ovaj je put glumica napravila izuzetak te je podijelila privatne obiteljske fotografije svoje dvanaestogodišnje kćeri Suri Cruise kako se igra s djecom tijekom posjeta izbjegličkom kampu Moriji u Grčkoj.

Katie i Suri vrijeme u izbjegličkom kampu provele su s djecom, ali i s njihovim majkama, prenosi Marie-Claire. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#moriarefugeecamp ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

"Preslatka je", "Dobro si je odgojila, možeš biti ponosna", "Baš sve više i više sliči na svog tatu", "Ovo je nevjerojatno jer rijetko vidimo fotke Suri, hvala što si nam dopustila da zavirimo u vaš život", bili su samo neki od komentara.

Kamp Moria smješten je na grčkome otoku Lezbosu, a godine 2018. bio je na naslovnicama novina diljem svijeta zbog strašnih životnih uvjeta koji ondje vladaju. Prije svega, kamp je prenapučen. Njegov je kapacitet oko 2000 izbjeglica, no u jednome trenutku ondje ih je živjelo oko 9000. 

Priče koje već godinama stižu iz izbjegličkog kampa su zastrašujuće, a nedavno ih je potvrdio i koordinator “Liječnika bez granica” Declan Barry, rekavši da su silovanja gotovo svakodnevica - čak i petogodišnje djece! Papa Franjo, očigledno, nije bez razloga taj kamp usporedio s koncentracijskim logorom kad ga je posjetio.

A problem sa silovanjima nije samo čin, problem je i u tome što muškarci iz Eritreje i sličnih područja često imaju AIDS.

Katie i Suri svojim boravkom u Moriji ponovno privlače pozornost javnosti na kamp koji djeluje u neuhumanim uvjetima. Čini se da su jedna i druga sudjelovale u snimanju dokumentarca o kampu jer se na jednoj od objavljenih fotografija vidi Katie koju snimaju kamerom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

"Obožavam ove žene koje su, za vrijeme suradnje na brojnim ovotjednim projektima, postale naše prijateljice. Iznimno sam zahvalna za ovo iskustvo i molim za izbjeglice posvuda u svijetu", napisala je Katie ispod jedne fotografije. 

Katieino putovanje dio je njezina humanitarnog rada u ulozi globalne veleposlanice za Artolution, umjetničku organizaciju koja smatra da se kroz proces zajedničkog stvaranja umjetnosti može pomoći različitim zajednicama da se zbliže u vremenima sukoba i društvenih potresa. Organizacija sebe opisuje kao "javnu umjetničku organizaciju utemeljenu u zajednici koja nastoji potaknuti pozitivne društvene promjene kroz suradnju u umjetnosti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara