"Ničeg nije bilo između nas": Zdravko Čolić ima filmsku priču o preljubu

"Ničeg nije bilo između nas": Zdravko Čolić ima filmsku priču o preljubu
Foto: Aleksandar Kerekeš

PJESMA "Ničeg nije bilo između nas", koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića, koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Ekipa Čolićevih suradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme "Ničeg nije bilo između nas" napravi upravo na filmski način. Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu. Pjesmu potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš.

"Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti", kaže Aleksandar Kerekeš Keky, redatelj koji svoj vizualni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

"Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih, jer tematika teksta to iziskuje", rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistice, preuzela je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja s Helen Babić.

U okviru regionalne turneje "Ono malo sreće", Zdravko Čolić održat će koncerte  u Zagrebu  Arena (20.10.), Tuzli Dvorana Mejdan (3.11.) i  Skoplju Arena Boris Trajkovski (10.11). Nakon više od tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu, publika koja ga željno iščekuje doći će na svoje, u subotu 20. listopada, i uživati u noći punoj pjesme, topline i osmijeha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara