Nicole Kidman na sudu: Bojim se za vlastiti život!

SLAVNA glumica jučer se na sudu u Sydneyu našla s fotografom zbog kojeg je, tvrdi, umalo poginula i protiv kojeg je podnijela tužbu za namjerno ugrožavanje života. Sutkinji je priznala kako joj je dosta paparazzi potjera koje su, kaže, sve češće, i zbog kojih se nerijetko brine za vlastiti život i živote članova svoje obitelji.

Ozloglašeni australski paparazzo Jamie Fawcett jučer se na sudu u Sydneyu našao s Nicole Kidman, koja ga je optužila nakon automobilske potjere koja joj je, kaže, "uzela nekoliko godina života". Sutkinji je detaljno ispričala tijek potjere koja je umalo završila tragično, a sud je na uvid dobio i novinske članke otprije nekoliko godina, u kojima se Fawcett spominje kao opasni vozač i osoba koja je "spremna na sve za dobru i ekskluzivnu fotografiju".

"Moj vozač se uspaničio, doista sam mislila da ćemo poginuti. Od silnih paparazza više uopće ne sjedam za volan  jer me strah. Mislim da je žalosno da moram zapošljavati ljude koji će se o meni brinuti 24 sata na dan", rekla je vidno potresena Nicole Kidman, jedna od rijetkih slavnih osoba koja se upustila u dugotrajnu sudsku proceduru s paparazzima.

Na sudu su svjedočili otac i glasnogovornik australske zvijezde  te su potvrdili kako je Nicole u nekoliko navrata imala napadaj panike zbog Jamieja Fawcetta. Pred fotografe nakon ročišta izišla je uplakana i nije htjela davati izjave, no njezin otac Antony Kidman izjavio je: kako zna da ovo suđenje neće promijeniti svijet, ali mu je drago što se konačno govori i piše o problemu s kojim su suočene holivudske zvijezde.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara