Nikad iskrenija Madonna: "Osjećala sam se silovanom, bila sam shrvana"

Nikad iskrenija Madonna: "Osjećala sam se silovanom, bila sam shrvana"
Foto: Instagam

ŠTO JE datum izlaska novog Madonnina albuma bliži, njezina priznanja su sve iskrenija i sočnija. U velikom intervjuu za New York Times nazvanom "Madonna u šezdesetima" kraljica popa progovorila je o Donaldu Trumpu, Harveyju Weinsteinu, samoći u Portugalu, ali i groznim komentarima koje o sebi, svom radu i izgledu čita na internetu.

"Ne možete pobijediti. Fotografija guzice će vam donijeti više pratitelja, ali će vam istovremeno donijeti klevete i kritike. To je ta smiješna pozicija", kaže 60-godišnja pjevačica i priznaje da je puno više voljela život bez mobitela i društvenih mreža. Ipak, pomalo asketski život u Portugalu, u koji se prošle godine preselila zbog nogometne škole najmlađeg sina Davida, učinio ju je usamljenom, pa i tužnom.

"Vrijeme tamo kao da je stalo... Postoji jedna dobra vibra, ali sam se osjećala prilično odsječenom tamo gdje smo živjeli. Postojali su FIFA i moja djeca i to je to. Svađala sam se s vodoinstalaterom. Stvarno sam htjela pronaći prijatelje", priznaje Madonna, a o tračevima da je u Lisabonu kupila zdanje od 1500 četvornih metara spremno odgovara: "Nemojmo se zanositi. Nisam živjela u dvorcu."

Trump joj je dosađivao, Weinsteina je trpjela jer je "morala"

Madonna je u intervjuu napokon otkrila više o odnosu s Donaldom Trumpom, kojeg zna još od početka devedesetih. Iako se svojedobno pisalo o tome da ga je "pokušala uloviti", pjevačica tvrdi da je zapravo bilo suprotno i da joj je stalno dosađivao. "U njegovoj sam kući u Palm Beachu snimala kampanju za Versace sa Stevenom Meiselom. Stalno nas je zapitkivao je li sve u redu, je li nam udobno, jesu li kreveti udobni, jesmo li sretni...", kaže Madonna.

Prisjetila se i "prisilnog prijateljstva" s filmskim mogulom Harveyjem Weinsteinom koji je u protekle dvije godine optužen za nekoliko desetaka silovanja. S njim je surađivala 1991. godine na dokumentarcu "Truth Or Dare" i trpjela ulete jer je, kaže, bio premoćan u Hollywoodu. "Harvey je prelazio granice, kad smo radili zajedno, bio je nevjerojatno seksualan, željan flerta... Tad je bio oženjen, a ja uopće nisam bila zainteresirana. Bila sam svjesna da to radi s brojnim ženama u tom poslu. Svi smo uvijek mislili da Harvey to može raditi jer je moćan, uspješan, filmovi mu odlično prolaze i svi s njim žele raditi pa to morate trpjeti", otkrila je pjevačica, čiji novi album "Madame X" izlazi 14. lipnja.

Skoro odustala od glazbe?

Osim nove glazbene ekipe koju je skupljala u Portugalu i na putovanjima diljem svijeta, Madonna za svoje novo izdanje ima i novu, nikad jaču mrežu sigurnosti. Pjesme s prošlog albuma "Rebel Heart" prije nekoliko godina su joj ukradene i objavljene prije službenog izlaska, što ju je, priznaje, slomilo i natjeralo da se zapita želi li više uopće snimati novu glazbu.

"Ne postoje riječi koje mogu opisati koliko sam bila shrvana. Trebalo mi je neko vrijeme da se oporavim, zbog svega toga imala sam gorak okus u ustima i nisam bila zainteresirana za stvaranje nove glazbe... Osjećala sam se silovanom", priznaje Madonna u NY Timesu i otkriva da na studio u vlastitom domu, u kojem bi joj pjesme bile sigurnije, ipak ne pomišlja: "Užasna ideja... Kuća bi mi se stalno tresla!"
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara