"Nikad nije kasno": Mate Bulić pozvao dva kandidata da mu pjevaju na koncertu

"Nikad nije kasno": Mate Bulić pozvao dva kandidata da mu pjevaju na koncertu

Foto: Press

DA SU putevi u životu ponekad doista nepredvidljivi, pokazat će vam i dvojica natjecatelja u trećoj emisiji "Nikad nije kasno" – Anto Kuprešak i Gašpar Hodonj.

Kao i ostali kandidati, tako su Gašpar i Anto došli okušati sreću i pokazati žiriju i publici da znaju pjevati, ali nisu očekivali da će im taj nastup donijeti i angažmane. Naime, u trećoj emisiji "Nikad nije kasno" gostujući član žirija je Mate Bulić, čiju je pjesmu "Moja Hercegovina" otpjevao Gašpar Hodonj, a Mate mu je obećao da će biti  gost na njegovom osječkom koncertu.

Anto Kuprešak se, pak, publici predstavio pjesmom "Hajde, noćas mi dođi", Dina Merlina, a ne znajući da je Bulić u žiriju otkrio je da se upravo divi njegovom radu i postojanju.

S Matom je zapjevao refren pjesme "Domu mom", koju mu je popularni pjevač, kojemu tepaju da je kralj dijaspore, odlučio pokloniti na nekom od svojih koncerata. Mate je, naime, odlučio da na koncertu tu pjesmu neće pjevati on, nego upravo Anto!  "Nikad nije kasno" i ove nedjelje u 20 sati će vam pokazati da uvijek treba slijediti svoje snove!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara