Nikola Karabatić: Tek kad malo više popijem prilazim djevojkama

Tekst: I.M.L.
Foto: Nikolakarabatic.com

FRANCUSKI rukometni reprezentativac hrvatsko-srpskih korijena, Nikola Karabatić još jednom je pokazao svoje besprijekorno tijelo, ovoga puta promovirajući vlastitu liniju donjeg rublja. Pored toga što se fotografirao u maštovitom donjem rublju, Karabatić se našao i u vrućoj fotelji Fani Stipković koja je odlučila saznati s kojom se Hrvaticom Nikola viđa.

"Nemam djevojku"

Naime, rukometaša se povezivalo s Mijom Šlogar, Doris Vrečko i voditeljicom Belmom Hodžić. On tvrdi kako djevojke poznaje, ali da nije imao ljubavne veze s njima. "Trenutno nemam djevojku", otkrio je sramežljivi Nikola i dodao kako ipak više voli da cure priđu njemu. "Jedino kad malo više popijem prilazim djevojkama. One su mene više napadale u Njemačkoj i Hrvatskoj, nego u Francuskoj, ali Hrvatice su ipak najagresivnije", tvrdi Karabatić.

Ponovio je još jednom kako nema homoseksualne sklonosti, a fotografije na kojima polugol pleše s kolegom, Slovencem Vidom Kavtičnikom tek su bezazlena zabava. "Meni je to bilo smiješno. Svaki put kad osvojimo naslov prvaka priredimo slavlje. Pleše se i pjeva. Na snimci ja i moj najbolji prijatelj Vid, koji mi je poput brata, plešemo i skidamo se, ali to je tradicija svaki put kad slavimo, izvodimo koreografiju na pjesmu YMCA", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara