Nikolina Pišek na dodjeli filmskih nagrada u Londonu zasjenila holivudske zvijezde

Foto: Getty Images/Jameson Empire Awards press fotografije

NIKOLINA PIŠEK uspjela je ljepotom zasjeniti mnoge holivudske zvijezde na sinoćnjoj dodjeli nagrada Jameson Empire Awards održanoj u Londonu, na koju je, kao TV voditeljica i glumica, stigla kao posebna gošća iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Empire je najprodavaniji britanski filmski časopis, a nagrade glumcima i filmovima dodjeljuje od 1995. godine. "Početak" ("Inception") proglašen je najboljim filmom. "Djevojka s tetovažom zmaja" ("The Girl With The Dragon Tattoo") proglašen je najboljim trilerom, a Noomi Rapace najboljom glumicom za ulogu u spomenutom prvom dijelu trilogije Stiega Larssona. Titulu najboljeg glumca ponio je Colin Firth za ulogu u "Kraljevom govoru" ("King's Speech"). "Kick-Ass" proglašen je najboljim britanskim filmom. Najbolji redatelj je Edgar Wright zahvaljujući filmu "Scott Pilgrim vs. the World". Specijalna "herojska" Empire nagrada za najbolju filmsku junakinju pripala je mladoj i talentiranoj Keiri Knightley.

Među brojnim slavnim osobama koje su sinoć prošetale crvenim tepihom našli su se i Anna Kendrick, Talulah Riley, Lasse Hallstrom, Jonathan Ross, Sarah Harding, Jessica Hynes, Noel Clarke, Kate Magowan, Neil Marshall, Joanne Froggatt i mnogi drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara