Nikolina Pišek ostala bez suvoditelja, ali dobila novi show?

"Odlučili smo malo promijeniti emisiju, a Danijelov odlazak nije nikakva prevelika novost. Njegova je želja bila karijeru malo posvetiti i novinarstvu, pa se odlučio za takav korak." - kaže nam Nikolina, dodavši kako u "Shpitzu", koju mnogi smatraju dostojnom nasljednicom Svilanova "Glamour Caffea", za sada ne namjeravaju dovoditi nikoga novog.

Iako se više ne pojavljuje u ulozi voditelja, Despot i dalje ostaje dijelom televizijske ekipe popularne emisije te vodi rubriku "Despotizam". Osim toga, Nikolina nam otkriva i neke druge novitete emisije. Nikolina će tako ubuduće u emisiju pozivati hrvatske poznate face i estradnjake koji će se pojavljivati u ulozi novinara, a uvodi se i rubrika u kojoj će građani postavljati svoja pitanja dok će "Shpitza" samo za njih među odgovornima tražiti odgovore na ista.

O novom zabavnom kvizu "Paparazzo" Nikolina nam nije željela puno otkrivati, budući da isti još uvijek nije odobren.

"Snimila sam pilot emisiju, no za sada ne bih o tome, dok ne bude i ako uopće bude odobrena." - kaže nam Nikolina o emisiji, za koju ipak doznajemo da bi njezinom temom trebali biti, a tko drugi, nego osobe iz hrvatskog javnog života.

S nekadašnjom kolegicom i suvoditeljicom Ninom Skorup koja je nedavno u Hrvatsku doputovala čak iz Montreala u kojemu živi, a kako bi promovirala svoju novu knjigu "Made in Croatia", Nikolina se čula telefonski, ali se još uvijek nisu vidjele.

"Baš kada je bila njezina promocija knjige, ja sam bila na putu. Ne znam je li još uvijek u Zagrebu." - kaže nam Nikolina, iz koje ni ovaj put nismo uspjeli izvući ništa o njezinu ljubavnom životu.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara