Nikolina Pišek pobjesnila na Instagramu: "Agresivni neandertalac"

Nikolina Pišek pobjesnila na Instagramu: "Agresivni neandertalac"
Foto: Instagram

NIKOLINA RISTOVIĆ, poznatija kao Pišek, na Instagramu nije štedjela riječi o hrvatskom sudstvu, osvrnuvši se na puštanje Darka Kovačevića "Daruvarca" na slobodu.

"Čuditi se hrvatskom sudstvu je toliko postalo deplasirano da se sama sebi čudim. Čudim se da sudski proces čiji sam ja akter traje već PET godina. I da krvnik Amir Isajbegovic i dalje nekažnjeno obavlja svoje aktivnosti. Da se susjedstvo koje je godinama terorizirao uzgajavši zbog osobnog profita i u nehumanim uvjetima državši opasne istraumatizirane pse - i dalje čudi da nije sankcioniran. Čudim se nekim susjedima koji su lažnim svjedočenjem poduprli djelovanje krvnika. Ponavljam - krvnika Amira Isajbegovića iz ulice Božidara Magovca 66 jer on to i jest. Krvnik. I znam da će me tužiti zbog riječi “krvnik” pa ponavljam . Ili mogu preformulirati u “ubojica”? Nečovjek? Nešto deseto? Krvnik mi se baš dopada...", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u crvenom.

"...ali čemu se čuditi kada ubojica koji to pukim slučajem nije službeno postao, kao što je Darko Kovačević iz Zadra - slobodno išeta iz sudnice? U policijskoj pratnji, jer on se osjeća ugroženim? Agresivni neandertalac sa kriminalnim historijatom koji je “hrabro” gotovo do smrti izubijao djevojčicu? Hrvatskom sudstvu definitivno treba potpisati smrtnu presudu. I kaznu izvršiti momentalno. I novi sistem dići od samog početka, sa funkcionalnim zakonodavstvom i bez korumpiranih jedinki", zaključila je Nikolina.

Podsjećamo, na puštanje Kovačevića na slobodu osvrnuo se i nogometaš Dejan Lovren. "Sramota!!!", napisao je kratko Lovren na svom Instagramu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara