Nikolina Pišek pokazala veliko srce i zamolila za pomoć: Dosad vas nisam htjela maltretirati...

Nikolina Pišek pokazala veliko srce i zamolila za pomoć: Dosad vas nisam htjela maltretirati...

Foto: Facebook

NiKOLINA PIŠEK jedno je od uvijek rado viđenih lica na malim ekranima, no posljednja dva dana stekla je još i veći broj simpatija i to zbog svog velikog srca. Poznata voditeljica je naime putem društvenih mreža fanove zamolila za pomoć, a pritom je otkrila i da skrbi o velikom broju napuštenih i zanemarenih ljubimaca.

"Pogledajte ovaj video i razmislite, želite li ovog psa..? Jer, od jučer imam upravo jednog takvog, promrzlog i gladnog, ostavljenog od vlasnika u Ugrinovcima, pored Beograda. Dosad vas nisam htjela maltretirati sa mojom pasijom da spašavam svijet i ispravljam krive rijeke, no kada broj pasa o kojima brineš bude veći od 25, tada je vrijeme da vam se obratim. Ovaj mladi ljepotan, malo mršav, ali u punom sjaju za koji tjedan, je samo jedan od njih", napisala je Nikolina i zamolila sve koji imaju želju i mogućnost za udomiti jednog od psića da joj se jave putem Facebooka.

 

Pogledajte ovaj video i razmislite, želite li ovog psa..?Jer, od jučer imam upravo jednog takvog, promrzlog i gladnog,...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posted by Nikolina Pisek on Friday, 15 January 2016

Možda želite šarplaninca, ili staforda ili nekog simpatičnog mješanca? Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas. Javite mi se u inbox, i ja ću vas kontaktirati. Ne samo da ćete njima pružiti divan dom i da će vas obožavati do posljednjeg daha, nego ćete i osloboditi mjesto za neku drugu mukicu s ulice i pokloniti joj život. Ja ću izraditi kolaž sa svim "svojim" psima koji su zdravi i spremni da vas usreće, a vi mi javite kada vas nečije oke dotaknu. Čuti ćete vjerojatno tužnu životnu priču (barem onaj dio koji ja znam), a vi ćete biti njezin sretan završetak. Vjerujem u vas i dobro u vama!", poručila je Nikolina i nije se razočarala.

 

Zahvaljujem svima na velikom odazivu na jučerašnji apel za pomoć.Javile su mi se i neke inozemne asocijacije koje nude...

Posted by Nikolina Pisek on Saturday, 16 January 2016

Naime, putem društvenih mreža joj se doista javio velik broj onih koji su spremni pomoći.

"Zahvaljujem svima na velikom odazivu na jučerašnji apel za pomoć. Javile su mi se i neke inozemne asocijacije koje nude pomoć u udomljavanju. Divni ste, i pokazali ste da imate veliko srce. Potencijalnih udomitelja ima, ja ću se potruditi povezati vas sa svima za koje mislim da imaju ljubimca koji odgovara vašim potrebama, jer ja, nažalost, nemam samo rasne i čistokrvne. Ali, nema veze, za svakoga, sigurna sam, postoji duša čije oči pričaju jezikom koji vi razumijete", napisala je voditeljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara