Nikolina Pišek progutala Nissanov bombon!

NIKOLINA Pišek, zaštitno lice HTV-ove emisije "Špica" imat će čast biti prva Hrvatica za upravljačem atraktivne Nissan Micre C+C, potencijalnog hita ljeta među našom elitom.

Najavljivačica zanosnih oblina i nešto manjih vozačkih (i inih) potencijala već je imala bliski kontakt s Nissanom. I to doslovno, dotjeravši 420.000 kn vrijedan Nissan Murano na parkingu (da, Murano posjeduje kameru za vožnju unazad). Najljepši SUV je očito bio prevelik zalogaj za nježnu Nikolinu. Očito će joj puno bolje pristajati nekoliko puta jeftinija, ali ništa manje atraktivna Micra s pomičnim tvrdim krovom.

"Ne mogu se oteti dojmu da je ovaj mali ljepotan kao stvoren za mene" - rekla je Nikolina pri prvom susretu sa svojim novim automobilom kada joj je gdin Zoran Vujasinović, direktor marke Nissan u tvrtki Renault Nissan Hrvatska, predao ključeve. Pišekica je nastavila u "skromnom" tonu:

"Poznata sam kao osoba koja voli dizajn i lijepo. Uostalom, i sama sam dizajnerica po vokaciji i obrazovanju, i imam izgrađen stav prema lijepom." Dojam je da je Nikolina bila vidno ushićena sponzorskim automobilom vrijednim 15-ak tisuća eura, baš kao i u petak gdje je kao voditeljica Siemensove prezentacije uspjela zaraditi i novi mobilni uređaj, Siemens CL75.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopadljivi gradski automobilčić je najozbiljniji konkurent Peugeotu 206 CC, inače vrlo popularnom među hrvatskim trendseterima. Striptiz Nissanovog aduta traje svega 22 sekunde, što treba zahvaliti njemačkom specijalistu Karmanu GMbH. koji je razvio sustav sklapanja staklenog krova.

Osim pomičnog C-View krova i atraktivne vanjštine, neke će zanimati da je Micra opremljena 1.4-litrenim benzinskim motorom s 88 KS, a nudit će se i u snažnijoj izvedbi s 1.6 motorom snažnim 110 KS.

Miljenko Nikolić
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara