Nikolina Pišek sretno zaljubljena u ronioca Kristijana Curavića

Nikolina Pišek sretno zaljubljena u ronioca Kristijana Curavića

"DA, ZALJUBLJENA sam!", potvrdila nam je atraktivna voditeljica i tako stala na kraj različitim pričama koje ovih dana kruže po kuloarima, a tiču se nove ljubavne veze na domaćoj javnoj sceni. Nakon što su zajedno ronili u Rogoznici, Kristijan Curavić i Nikolina Pišek započeli su vezu koja traje već dva mjeseca, no zbog brojnih obveza, ronilački prvak i HTV-ova novinarka ne viđaju se ni izbliza onoliko koliko bi htjeli. "Što se veze na daljinu tiče, evo mene na poznatom terenu", kroz smijeh dodaje Nikolina Pišek.

Iako nevoljko, Nikolina Pišek priznala nam je da je već dva mjeseca u ljubavnoj vezi s Kristijanom Curavićem, svjetskim prvakom u ronjenju na dah. "Zaljubljena sam, pa zar bi bez toga imalo smisla ulaziti u vezu?", kaže voditeljica i dodaje kako s popularnim Šibenčaninom ipak neće na godišnji odmor. "Idem sama na jedan ranije dogovoreni put, a Kristijanu je raspored također pretrpan. Uskoro će najaviti nove rekorde", otkriva Nikolina.

"Ako ima ljubavi, kilometri nisu presudni"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je pola godine provela u vezi s Andrijom Čobeljićem, bankarom koji živi u Londonu, odnosi su navodno zahladnjeli zbog česte razdvojenosti, no zbog toga nije odustala od veze na daljinu. "Što se toga tiče, evo mene na poznatom terenu, ali ne brinem zbog toga. Ako ima ljubavi, kilometri nisu presudni", kaže o vezi s Curavićem, koji je nedavno u Rogoznici otvorio ronilački centar, mjesto na kojem su se isprva i počeli družiti.

Nikolinu smo upitali i što misli o "tezi" da su ona i Curavić, obzirom na poslovne uspjehe, ali i atraktivan izgled, novi hrvatski IT par, na što voditeljica pomalo iznenađeno, ali spremno odgovara: "Isuse Bože... Ma sumnjam, možda se to tako čini, ali što na kraju uopće znači IT par? Ako znači da ćemo to kapitalizirati kao Beckhamovi, onda nema frke!".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara