Nikolinu iz Braka na prvu napali zbog tetovaže: Morat ćeš hodati u gaćama da se vidi

Nikolinu iz Braka na prvu napali zbog tetovaže: Morat ćeš hodati u gaćama da se vidi
Foto: Instagram

NIKOLINA TUTIĆ, koju gledatelji pamte po sudjelovanju u showovima Brak na prvu i Gospodin savršeni, na Instagramu se pohvalila velikom tetovažom na bedru. 

Bedro je ukrasila tetovažom krune i ruža, a kako bi je pokazala u punom sjaju, objavila je fotku u čipkastim gaćicama, što je potaknulo jednu pratiteljicu da joj uputi kritiku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Tutić (@n.tutic) on

"Ovo s gaćicama je ipak malo previše, a tetovaža može proći dok si mlada. Što ćeš sa 60, 70 godina? Uostalom, moraš hodati u gaćicama da bi je pokazala. Što će ti onda, ne vidim svrhu", stoji u komentaru. 

Nikolina nije dugo čekala da joj odbrusi. 

"Dobar dan i vama. Dobro ste rekli, ne vidim svrhu vašeg komentara....Vi se očito nikada niste šetali na plaži u gaćicama kad vam je to bed?! Tetovaža je moj izbor, ugodan dan i vama", odgovorila joj je. 

"Svako ima pravo na svoj izbor, ali i na mišljenje. Kad si već postavila fotografiju, onda očekuj svakakve komentare. Nekome se sviđa, nekom ne, nismo svi isti, i dobro je što je tako. Ali jako si zgodna, samo mislim da je šteta išarati takve noge", zaključila je pratiteljica u pomirljivijem tonu. 

Nikolina je za tetovažu dobila i brojne komplimente. 

"Više nego lijepo. Moja podrška", "Predobra tetovaža", "Top", "Auuuuuu svaka cast lijepa tetovaža ali lijepa i nogica", bili su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara