Nina Badrić: Ljubav je najveličanstveniji osjećaj, ali u svakodnevici nije uvijek med i mlijeko

Foto: Borna Čavrag/Index

NINA BADRIĆ nam je otkrila kako u ljubavi pristaje na kompromise. "Za mene je ljubav jedini osjećaj, najveličanstveniji na svijetu, i bez njega jednostavno nema života. Ali mora se ponekad pristajati na kompromise. Svaka ljubav je bezuvjetna, ali kada se prebacite u realan život, svakodnevan, između dvoje ljudi, nije uvijek med i mlijeko. Za neke stvari u životu, ako mislite da vrijede, treba se boriti", rekla je za Index pjevačica.

"Muški sam izdržala dva koncerta u jednoj večeri"

Dan kada se slavi ljubav, Valentinovo, Nina je provela radno u Beogradu. "Imala sam dva prekrasna koncerta u Beogradu, po prvi put dva u istoj večeri, i stvarno sam zahvalna tamošnjoj publici što mi daje ogromne količine ljubavi. Ali, iskreno, bilo je jako naporno. Rekli su mi da sam muški izdržala, a to je bilo zahvaljujući mom bendu, na čelu s Antom Gelom, koji je napravio sjajne aranžmane, unplugged priču koja je bila nježna i intimna, nešto novo", kaže Nina.

A nove glazbene priče stvara i radeći na novom albumu. Zadovoljna je kako posao napreduje. "polako, ali sigurno", kaže. "Prije ljeta, dok album ne bude gotov, sigurno neću na turneju, ali nakon toga krećem. Živim za velike koncerte u Zagrebu i apsolutno planiram neki uskoro, ali sigurno ne prije novog album", rekla nam je Nina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara