Nina Badrić: Želim postati majka!

Tekst: A.M.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

NINA BADRIĆ, koja ne voli pričati o svom ljubavnom životu, baš kao ni o pomirenju sa suprugom Bernardom Krasnićem, za srpski Kurir otkrila je da želi postati majka. Naime, lijepa Nina tvrdi da bi dijete zaokružilo njezin život te joj dalo snagu i inspiraciju.

"Osjećam da bi majčinstvo donijelo novu dimenziju u moj život"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vjerujem u instituciju braka bez obzira na to što neki smatraju da je izgubio smisao. Brak iz ljubavi je super stvar i vrijedi barem jednom u životu pokušati. Zato sam ja vrlo sretna i zadovoljna žena. Jedino što bi mi više značilo i što bi zaokružilo moj život je dijete. Osjećam da bi majčinstvo donijelo novu dimenziju u moj život. Dijete je najveća snaga i inspiracija za svakog čovjeka i zato u godinama koje dolaze želim samo jedno - postati majka", izjavila je pjevačica koja radi na novom albumu.

Iako Ninu mnogi povezuju s ljubavnim baladama, pjevačica je otkrila da će se na njezinom novom albumu pronaći tek dvije, dok će ostale pjesme biti nešto bržeg ritma. "Nakon dugo vremena ponovno imam pjesmu koja predstavlja onu staru Ninu", otkriva pjevačica čiji će najnoviji singl izaći u javnost za manje od mjesec dana, dok će novi album osvanuti ove jeseni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara