Nina iz ŽNV-a pokazala najbolji dokaz koliko je smršavjela

Nina iz ŽNV-a pokazala najbolji dokaz koliko je smršavjela
Foto: Instagram

NINA MARTINA KORBAR, jedna od natjecateljica ''Života na vagi'', ne prestaje s napornim treninzima, a odličan poticaj joj daju sve bolji rezultati. 

Na Instagramu se pohvalila koliko je smršavjela fotkom iz trgovine s odjećom na kojoj ispred sebe drži nekoliko brojeva veće traperice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad se samo sjetim da prije nisam stala u ove hlače 👖👖👖, a uz to kad se sjetim da nisam bila na najvišoj kilaži kad nisam stala u ovu veličinu ??? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #alarm 🆘🆘🆘 Toliko sam zahvalna i sretna što sam napokon promijenila svoj život na bolje i što i dalje radim na sebi i trudit ću se do kraja života biti i ostati najbolja verzija sebe! 👏🏻☺️🙏🏻 Hvala Ti Bože! 🥰🙏🏻 Nekad veličina 54, a danas 42 i spuštam tu brojku još dolje! Nije uvijek lako i nekad posrnem, ali bitno je da se ipak uvijek vratim na pravi put jer volim sebe i želim biti sretna! 🙌🏻🤗 #nikadvisedebeli #zivotnavagi #zivotjeuvijeknavagi #zivotnapromjena #zivotnapobjeda #HvalaTiBoze #ThankYouGod #thankful #grateful PS- kaj nije fora kaj skoro 2 mene stanu u trapke sa slike? 😄😄😂😂🙏🏻🙏🏻 #poticaj

Objavu dijeli NinaK 🙏🏻 (@nina_martina_korbar_)

"Kad se samo sjetim da prije nisam stala u ove hlače, a uz to kad se sjetim da nisam bila u najvišoj kilaži kad  nisam stala u ovu veličinu??? Toliko sam zahvalna i sretna što sam napokon promijenila svoj život na bolje i što i dalje radim na sebi i trudit ću se do kraja života biti i ostati najbolja verzija sebe! Hvala ti Bože! Nekad veličina 54, a danas 42 i spuštam tu brojku još dolje! -nije uvijek lako i nekad posrnem, ali bitno je da se ipak uvijek vratim na pravi put jer volim sebe i želim biti sretna", napisala je uz fotku. 

"PS- Kaj nije fora kaj skoro 2 mene stanu u trapke sa slike?", dodala je. 

U samo jedan dan dobila je preko 4000 lajkova, a u komentarima su se nizale same pohvale. 

"Svaka čast, Nina, na uspjehu, samo tako nastavi", "Predivna djevojko svaka čast", "Predivno biće ,sve pohvale za tebe na uspjehu", "Uskoro te očekujemo na modnoj pisti", "Nina, kapa do poda", pisali su joj pratitelji. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara