Nina Kraljić objavila fotku iz Rusije, izgleda neprepoznatljivo

Nina Kraljić objavila fotku iz Rusije, izgleda neprepoznatljivo
Foto: Facebook / Instagram

NINA KRALJIĆ sklona je čestim promjenama izgleda i eksperimentima s frizurom i bojom kose, a ovoga puta odlučila se za asimetričnu bob frizuru sa šiškama u upečatljivoj plavoj boji, prije čega je njegovala pepeljasto-lila kosu.

S novim imidžem otputovala je u Rusiju gdje je nastupala u Sankt Petersburgu, a na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Facebooku gotovo da i ne sliči na sebe zahvaljujući najnovijoj promjeni izgleda.

"Samo etno. I Rusija", napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj pozira u bijeloj dugoj haljini s crvenim detaljima. Ako je suditi po komentarima, čini se kako se Nininim obožavateljima sviđa njena posljednja promjena. "Guštaj, lipoto!", "Sviđa mi se outfit", "Najbolja si... upamti", pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Kraljić (@ninakraljic)

Inače, Nina je prije sedam godina izgledala potpuno drugačije, kada je njegovala prirodniji izgled za razliku od ovog odvažnijeg i upečatljivijeg, za kakav se sada odlučila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Kraljić (@ninakraljic)

Otkako je počela eksperimentirati s promjenom boje kose i frizure, Nina je dosad isprobala plavu, zelenu, ljubičastu, ružičastu i narančastu boju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara