Nina Morić progovorila o lošem braku

Već se duže vrijeme u talijanskoj javnosti sumnja kako u braku Nine Morić i poduzetnika Fabrizia Corone ne cvjetaju ruže, a Nina je to potvrdila intervjuom u časopisu "Diva E Donna". Hrvatska javnost upoznala se s njenim bračnim problemima tek kad je Nina u nedavni posjet Splitu došla u pratnji suprugovog kolege, pa su priče o razvodu dobile "temelj" i u Nininoj rodnoj zemlji.

"Fabrizio i ja već godinama nemamo ništa zajedničkog. U njemu nema nikakvih moralnih vrijednosti, vode ga samo novac i želja za uspjehom. Nije riječ o preljubu, nego o nečem mnogo težem, o moralnoj prevari", kaže Nina, kojoj mnogi predviđaju kraj karijere, obzirom na činjenicu da Italijom već dugo kolaju glasine kako su za sve njezine angažmane zaslužne Coroneove poslovne veze.

Nina će, kaže, nastaviti živjeti u obiteljskoj vili, isključivo zbog četverogodišnjeg sina Carlosa, a sa suprugom ne namjerava imati nikakav kontakt. "Živjet ćemo u istoj vili, ali svatko će imati svoj život. Trenutno neću tražiti razvod, a ako se i razvedem, to ću učiniti bez medijske pompe", govori Nina.

Inače, njen nedavni izlet u Split proglašen je potpunim debaklom, obzirom da je "voditeljica" toliko griješila, da veći dio publike uopće nije shvatio o čemu govori. Publika joj je također zamjerila činjenicu da "zaboravlja hrvatski jezik" (???), unatoč tome što je većinu života provela upravo u Hrvatskoj.

Nina je povukla prvotnu podršku koju je izrazila suprugu kad je objavljeno da Corona, tj. njegova foto agencija posjeduje fotografije poznatih Talijana u "kompromitirajućim pozama", što je u tamošnjim medijima izazvalo pravi skandal. Čini se da Italiju (a i Hrvatsku) očekuje još jedan prljavi razvod u pravom "sapuničarskom" tonu.

D.K.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara