Ništa od zajedničkog nastupa Britney, Madonne i Jennifer

AMERIČKA pjevačica godinama je pokušavala nagovoriti pop kraljicu na zajednički nastup i kada je Maddy napokon pristala sama je odustala od toga.

Na dodjeli glazbenih nagrada MTV-a u New Yorku Madonna je svoj stari hit "Like A Virgin" namjeravala otpjevati s Britney i Jennifer, ali se mlada Amerikanka u posljednji čas predomislila.

Zlobnici tvrde da nije htjela pjevati pjesmu u kojoj se spominje "djevica", neki tvrde da je odustala nakon što je čula da ni J. Lo  neće pjevati, dok su vjerojatno bliže istini šaputanja da se Britney jednostavno prepala.

Njen glasnogovornik tvrdi da se ne radi o tremi jer je ona bezbroj puna nastupala na sceni pa je brani činjenicom da će na toj velikoj fešti dijeliti neke glazbene nagrade.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se iskupila zbog iznenadnog otkazivanja zajedničkog nastupa Britney je odlučila svojim nesuđenim partnericama na sceni pokloniti vrijedne dijamantske prstene, a isti je kupila i sebi kako bi je podsjećao na nemili događaj.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez također se povukla iz zajedničkog nastupa jer njezin najnoviji film nije završen na vrijeme.

J.Lo se nadala da će moći nastupiti s Madonnom i Britney Spears i izvesti jedan od prvih hitova kraljice popa "Like a Virgin", ali snimanje njezinog posljednjeg filma "Shall We Dance?" u Kanadi nije završeno na vrijeme i ona će zbog toga morati izostati sa svečanosti dodjele MTV nagrada.

Film "Shall We Dance?" u kojem glumi i Richard Gere trebao je biti gotov prošli tjedan, ali su dodane neke nove scene.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara