Nives Celzijus: Nogometaše se ne lovi pričama "Ljubavi, ti si mi prvi"

Tekst: I.M.
Foto: Maxim/nivescelsius.de; Index

NAJPOZNATIJA hrvatska WAG-sica Nives Celzijus u svom se posljednjem tekstu na blogu osvrnula na nove "pametnije" generacije djevojaka koje nogometaše više ne love lošim pričama.

"Sa oduševljenjem sam shvatila da su i hrvatske `Marie Chuteire` shvatile kako se današnje nogometaše ne lovi sa pričama: `Ljubavi, ti si mi prvi` ili `Imala sam samo dvojicu prije tebe, ali nisam vodila ljubav mjesecima što znači da sam praktički nevina`. Shvatile su i da se neće udati pričama o napuštanju posla i prekidu svojih `velikih` karijera, kao ni odlascima u Ukrajinu gdje će tetošiti svog dragog u namjeri da se što prije udaju. One pametne ugledale su se na Engleskinje koje su dobro unovčile svoje titule žena nogometaša", smatra Nives.

"Nije poanta naći nevinu već dobru ženu"

"Možda je Iva Šarić na dobrom putu da se nametne europskim WAG-sicama i dokaže da je bez obzira na popularnost naših engleskih i talijanskih kolegica Hrvatska ta koja caruje ljepotom. Seksi izjave date posljednjih tjedana svakako bi joj mogle pomoći u tome", navela je Nives.

"Ipak drago mi je da su se i naši nogometaši ugledali na svoje poznatije kolege i shvatili kako nije poanta naći nevinu već dobru ženu. Englezi su već odavno odustali od potrage za `nevinima` shvativši da i one `nevine` ne ostaju nužno takve. Talijanima su pak draže prsate starletice koje svoje draži nimalo sramežljivo pokazuju u muškim časopisima, nego one dobre i nevine djevojčice koje nitko neće pa bez imalo problema mogu gajit svoj nevini imidž", dodala je.

"Uz malu pomoć susjeda spremne smo za okršaje van terena"
 
"Vjerujem kako će ove mlađe generacije nogometaša, donijeti tu titulu još nekoj lijepoj i pametnoj djevojci, sličnoj našoj Ivi, pa da napokon odmjerimo snage sa Abigail Clancy, Cheryl Cole, Danielle Lloyd i ostalima. Ili možda da udružimo snage sa našim susjedama Jelenom Karleušom i Enom Popov... jer iako ne idemo na svjetsko prvenstvo, uz malu pomoć susjeda spremne smo za okršaje van terena", napisala je Nives.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara