Nives Celzijus u Beogradu najavila vjenčanje s Dinom Drpićem

BROJNI napisi u medijima nisu izgleda utjecali na ljubavnu sreću Nives Celzijus koja ovih dana boravi sa svojim dečkom Dinom Drpićem u Beogradu i najavljuje njihovo vjenčanje u Las Vegasu.

"Dino je u potpunosti stao uz mene. Da nije njega, ne znam kako bih sve to podnijela sama jer mnogo je lakše kada imaš nekog pored sebe. Teške situacije te još više vežu za voljenu osobu. Mi smo u stabilnoj vezi i to je jedna prava ljubav. Toliko su nas gazili, a mi ipak opstajemo. Vjenčat ćemo se uskoro u Las Vegasu, a u Zagrebu ćemo napraviti neki mali party za drage ljude" – rekla je Nives za srpski Blic.

Da joj je netko, možda čak bivši dečko Igor Cvetković, pokušao smjestiti, Nives ne vjeruje. Kaže kako je sve pogrešno protumačeno i kako ona nema nikakve veze s orgijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što je napravila je bilo to da je svom tadašnjem dečku Cvetkoviću dopustila da je slika u toplesu. Osuđuje sve one koji su njene poruke i slike objavili. Bilo kako bilo, zbog svega navodno nije bilo nikakve svađe između nje i Dina.

Za cijelu je priču, kaže, saznala iz novina i bila je šokirana. Iako su reakcije ljudi bile različite, njoj je najvažnije da su njen dečko i obitelj stali uz nju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara