Nives Ivanišević još uvijek ne može vjerovati što joj se dogodilo za vikend

Nives Ivanišević još uvijek ne može vjerovati što joj se dogodilo za vikend
Foto: Julien Duval, privatni album

DEVET mjeseci nakon što je rodila sina Olivera i majčinstvom počela novo životno poglavlje, radijska voditeljica Nives Ivanišević nakratko se vratila u djetinjstvo. Na umaškom koncertu legendarne hip-hop grupe Wu Tang Clan održanom u sklopu SeaStar festivala upoznala je članove benda, a onda se popela na pozornicu i pred tisućama ljudi zaplesala sa svojim idolima.

"Dakle, ja sam bila na pozornici s legendarnim Wu Tang Clanom! Osjećaj je takav da zapravo još uvijek ne vjerujem. Da se mogu vratiti u prošlost i reći osamnaestogodišnjoj sebi da će se to dogoditi, sve ove godine bila bih na plafonu od sreće", rekla nam je Nives, koja je na pozornicu, ali i iza nje, uspješno provukla brata Nenada, također velikog obožavatelja Wu Tang Clana.

Iza pozornice je, otkriva nam, upoznala Inspectah Decka i Young Dirty Bastarda (sina pokojne rap legende Ol' Dirty Bastarda), a na prve taktove pjesme "Gravel Pit" grupa ih je, na opće oduševljenje, pozvala na pozornicu s još desetak sretnika, među kojima je bila i voditeljica Sanja Čeliković.

Osim Wu Tang Clana, Nives je zajedno s 40.000 posjetitelja SeaStara uživala u nastupima Mahmuta Orhana i Lady Lee, a u dnevnoj šetnji Umagom svratila je i do spomenika suprugu Goranu Ivaniševiću smještenom ispred teniskog stadiona koji od 2016. godine nosi njegovo ime. 

Iako nije bio s njom na koncertu za pamćenje, Goran je, naime, ipak posredno zaslužan za susret svoje supruge i Wu Tangovaca - bez pogovora je, priznaje nam Nives, pristao pričuvati malog Olivera i tako novopečenoj mami omogućiti da napuni baterije i provede se na koncertu omiljenog benda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara