Njemačka web-stranica predlaže pronalaženje partnera kuhanjem

Njemačka web-stranica predlaže pronalaženje partnera kuhanjem
NJEMAČKA webstranica za samce pokrenula je servis za pronalaženje partnera inspirirana izrekom da je najbolji put do nečijeg srca kroz želudac.

"Upoznajte prijateljske ljubitelje kuhanja u susjedstvu brzo i lako, za vruće zabave s kuhanjem ili romantične kulinarske spojeve", predlaže se na web-stranici pod nazivom "Kuhati sam je glupo" (Alleine-kochen-ist-doof.de).

Nedavno pokrenuti servis ima već više od 11.000 članova u dobi od 18 do 71 godine, rekao je voditelj stranice Tim Schaefer, predstavljajući servis tijekom Zelenog tjedna, godišnjeg sajma poljoprivrede i hrane u Berlinu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što morate učiniti jest prijaviti se i dati svoje podatke, uključujući sliku i detaljan opis kulinarskih vještina, ukusa i interesa kako biste pronašli pravog partnera za kuhanje, navodi se na stranici.

Nakon prvih kušanja putem e-maila, znalci koji otkriju da imaju slične ukuse dogovaraju sastanak kod vrućeg štednjaka.

Jedna članica servisa pod imenom Sunny ovako je opisala svoja dva susreta: "Prvi je samo želio razgovarati o kompliciranim receptima i želio je sve napraviti sam, pa to nije uspjelo". "Drugi put je dobro prošlo. Tajlandski zeleni curry bio je ljut, no voćna salata marinirana u zelenom čaju bila je vrlo osvježavajuća".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara