Noćenje u ovoj hotelskoj sobi platit ćete samo osam kuna, ali postoji caka

Noćenje u ovoj hotelskoj sobi platit ćete samo osam kuna, ali postoji caka
Foto: Business Ryokan Ashai

SOBA u hotelu Business Ryokan Ashai na otoku Kyushu u Japanu svojim posjetiteljima nudi iznajmljivanje sobe po nevjerojatnoj cijeni od 130 jena (oko osam kuna) po noći, ali postoji caka. 

Svatko tko želi prenoćiti tamo mora pristati da ga cijelo vrijeme snima kamera u sobi, a snimka se objavljuje na YouTubeu. Iz hotela su objasnili da se radi o marketinškom potezu kako bi potaknuli ljude da noće u toj sobi koja im je inače bila najmanje popularna soba, piše Daily Mail. 

 

U maloj sobici nema mjesta gdje biste se sakrili od kamere, a u njoj je prenoćio i novinar portala Soranews24 koji nije imao prigovora na sobu, osim što je spomenuo da je dosta novca potrošio na grijanje koje se uključuje tako da ubacite novčiće u uređaj. Dva sata grijanja koštaju otprilike šest kuna pa grijanje ispadne skuplje nego noćenje. 

"Radi se o normalnoj japanskoj sobi za goste s tatamijem na podu, madracem za spavanje, stolićem, televizorom i čajnikom za grijanje vode. Čista je, dobro održavana i djeluje poput studentske sobe", ispričao je on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara