Nogometaš Nikola Kalinić najavio vjenčanje

DEVETNAESTOGODIŠNJI nogometaš Hajduka, a od nedavno i najmlađi član reprezentacije najavio je skoro vjenčanje s djevojkom Vanjom, studenticom pomorskog menadžmenta.

U intervjuu koji je dao za tjednik Glas Dalmacije, mladi Nikola kaže kako je, iako mu je tek devetnaest, s djevojkom Vanjom pronašao mir koji neki traže cijeli život, te kako mu ona pruža snagu i olakšava poteškoće s kojima se suočava.

Nije otkrio datum vjenčanja, tek je nagovijestio kako bi moglo biti već sljedeće godine.

Inače, Kalinić je trenutno vodeći strijelac Hrvatske nogometne Lige, a dobio je i Bilićev poziv za zadnje dvije reprezentativne utakmice, u kojima ipak nije zaigrao. U intervjuu je prokomentirao kako se u repki odlično snašao, te kako su ga vrlo dobro prihvatili svi igrači. Posebno se sprijateljio s Dariom Srnom i Markom Babićem s kojima je proveo i najviše vremena.

Iako je ostvario zavidan uspjeh, Kalinić kaže kako mu je nogomet još uvijek samo igra, te kako u toj igri iznimno uživa. Dodao je kako mu je dok igra potpuno svejedno tko mu je protivnik i igra li pred punim ili praznim tribinama, a jedini cilj mu je pobjeda momčadi. Navodi kako ga ništa osim toga ne zanima i da se za sada ne opterećuje pitanjima mogućih transfera.

N.D.

 Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara