Nogometaš organizirao orgije u izolaciji, prostitutka otkrila koliko joj je platio

Nogometaš organizirao orgije u izolaciji, prostitutka otkrila koliko joj je platio
Foto: Facebook

SKANDAL oko nogometaša Manchester Cityja Kylea Walkera, koji je u svom stanu orgije organizirao u vrijeme pandemije koronavirusa, još uvijek ne jenjava.

Naime, Walker je u stan za vrijeme karantene pozvao prijatelja i dvije prostitutke, a sutradan je dijelio lekcije svojim pratiteljima na društvenim mrežama da je važno ostati kući jer koronavirus hara Engleskom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏾 #StayHomeSaveLives

Objavu dijeli Kyle Walker (@kylewalker2)

Taj potez izazvao je bijes kod jedne od djevojaka s orgija, koja je sve odlučila podijeliti s novinarima. 21-godišnja Louise McNamara ispričala je da je uz neimenovanu Brazilku sudjelovala na tom kućnom tulumu.

"Nisam znala da je u pitanju nogometaš, to mi je rekla kolegica. Stigle smo kod njega oko 22:30, kući smo otišle negdje u 2 sata iza ponoći, a nakon svega o njemu mogu reći da je veliki licemjer. S jedne strane poziva nepoznate žene u svoj dom da ga zadovolje, a s druge drži lekcije ljudima kako bi se ovih dana trebali ponašati", kazala je te dodala kako im je za usluge platio oko 19.000 kuna u gotovini. 

Walker se javnosti ispričao čim je skandal objavljen u tabloidima, a oglasio se i Manchester City. 

"Razočarani smo optužbama na Kyleov račun, ali moramo istaknuti i njegov brzi odgovor na njih i ispriku. Sljedećih dana provest ćemo internu istragu i donijeti odgovarajuće disciplinske mjere."

Kyle je i prošle godine bio tema britanskih tabloida koji su objavili da je Walker prekinuo s Annie Kilner, djevojkom koja je uz njega bila devet godina i koja mu je rodila trojicu sinova. Razlog je taj što je nogometaš svoju partnericu varao s manekenkom Lauryn Goodman, koja je ostala trudna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara