Nosi se i sluša Sony Ericsson

Uz zanimljivu HBH-PV705 Style Edition Bluetooth slušalicu, koja se može nositi na različite načine, dolazi vrpca - ogrlica, mekana torbica za nošenje i različiti privjesci koji se mogu staviti na ogrlicu ili na torbicu. Slušalice se prodaju u tri boje -crnoj s reljefnim cvjetnim uzorkom, bijeloj s ljubičastim cvjetnim detaljima i u ljubičastoj boji. Teže 14 grama, a omogućuju 12 sati razgovora.

Bluetooth Glazbeni Receiver MBR-100 ima dva različita kabela, RCA kabel i 3.5 mm priključni kabel, tako da se može priključiti na gotovo svaki audio uređaj kod kuće ili u automobilu. To znači da, kada jednom uparite svoj mobilni telefon s MBR-100, jednostavno trebate ušetati u njegov domet da bi primili automatski poziv na zaslonu telefona da slušate svoju glazbu onoliko glasno koliko želite. Dok glazba svira u zvučnicima, možete koristiti svoj mobilni telefon kao daljinski upravljač s funkcijama play, pause i skip to next track.

S novim W200 Walkman mobilnim telefonom možete pohraniti do 37 pjesama, ali ih i vrlo brzo zamijeniti kada dođe vrijeme za promjenu. Jednostavno prebacujte glazbu sa svog PC-a na mobilni telefon uz pomoć Disc2Phone softwarea za upravljanje glazbom koji se dobiva s telefonom.

Model W200 ima i posebnu Walkman tipku koja vodi izravno u Walkman player meni. Ukoliko želite podijeliti svoju glazbu s prijateljima, Memory Stick Micro (M2) od 128 MB vam omogućuje da to obavite u sekundi. Na FM Radiu  moguće je pohraniti do 20 najdražih radio stanica.

Osim što je glazbeni player, ovaj uređaj je ujedno i potpuni multimedijalni telefon. Ima ugrađenu VGA kameru s 4x digitalnim zoomom i integriranim foto albumom. Na određenim tržištima bit će dostupan u drugom tromjesečju 2007.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara