"Nova Beyonce" izgled duguje vježbanju striptiza

"Nova Beyonce" izgled duguje vježbanju striptiza

CHRISTINA MILIAN, mlada R&B zvijezda koju su američki mediji već proglasili "novom Beyonce", otkrila je tajnu svog fantastičnog izgleda – vježbe erotskog plesa nazvane Strip-o-robics.

23-godišnja pjevačica nedavno je ubilježila svoj prvi hit-singl s pjesmom "Dip It Low", za koju je snimila i vrlo provokativan video spot. Christina je vrlo ambiciozna djevojka, pa je tako najavila da u roku od godine dana želi osvojiti dvije prestižne nagrade – Grammy i Oscara.

Teoretski bi joj se želja i mogla ostvariti, budući da je Amerikanka kubanskog porijekla nedavno ostvarila svoju prvu filmsku ulogu u nastavku filma "Get Shorty".

U nedavnom razgovoru za britansko izdanje časopisa FHM, Christina je otkrila kako je za njezin odličan izgled zaslužan Strip-o-robics – sistem vježbanja baziran na striptizu, uz neizostavni metalni stup.

"To je tako zabavno! U oko sat i pol vremena se dobro umorite, a u isto se vrijeme osjećate vrlo seksi." – izjavila je pjevačica, pa dodala kako je iste vježbe pokušala izvoditi i kod kuće, ali joj je nedostajao metalni stup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morat ću ugraditi takav stup u svoju sobu." – našalila je Christina.

U istom razgovoru Christina je otkrila kako se spremna skinuti do kraja u filmu, ali samo pod uvjetom da takvo ponašanje bude u skladu s likom kojeg glumi.

"Ali to će se dogoditi za desetak godina, kad ću prolaziti kroz krizu srednjih godina i osjećati potrebu da budem privlačna mlađim muškracima." - dodala je Christina, koju bez sumnje očekuje uspješna karijera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara