Nova djevojka Ashleyja Colea: Čak i on misli da ličim na njegovu suprugu

Tekst: A.M.
Foto: JLP, Twitter

BIVŠA striptizeta Sarah Purnell po prvi je put progovorila o vezi s nogometašem Ashleyjem Coleom, koji je još uvijek u braku sa Cheryl Cole. Iako se s njim našla tek nekoliko puta, atraktivna Britanka nada se da će sa zgodnim nogometašem imati nešto više od seksa. Osim što je ispričala kako i gdje se upoznala s engleskim reprezentativcem, Sarah je otkrila da je mnogi uspoređuju sa Cheryl.

Bivša striptizeta spavala s nogometašem istu večer kad ga je upoznala

"Upoznali smo se u jednom londonskom klubu i odmah mi je rekao da mu nalikujem na Cheryl. Na sreću, uhvatila sam ga u dobro vrijeme, taman prije njegovog odlaska na pripreme u Austriju i prije Svjetskog prvenstva", kaže Britanka koja je s nogometašem spavala istu večer kada ga je upoznala. Nakon kratkog provoda u klubu, Ashley i Sarah zaputili su se u njegov stan gdje se on ponio kao pravi džentlmen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Isprva je djelovao bahato i pomalo arogantno, ali čim smo došli kod njega, postao je nježan i drag. Natočio mi je piće, posjeo me u krilo i poljubio. Na putu prema doma me ogrnuo svojom jaknom jer mi je bilo hladno te je čak poslao vozača da mi donese nešto za jesti iz McDonaldsa jer sam bila gladna", ispričala je 23-godišnjakinja.

Na pitanje boji li se da bi jednog dana mogao prevariti nju kao što je to činio svojoj dugogodišnjoj supruzi Cheryl, Sarah priznaje da uopće ne razmišlja o takvim stvarima. "Svi muškarci su sposobni za varanje, a kada bih se brinula oko toga, radije bih bila časna sestra", kaže Sarah.

Nakon zajedničke noći, Sarah i Ashley svakodnevno izmjenjuju poruke i pozive, barem kako tvrdi ona sama. "Čuli smo se gotovo svakodnevno, čak i kad je bio na Svjetskom prvenstvu. Svaki put prije utakmice sam mu poželjela sreću i rekla da mu da se ne obazire na kritike iako ne voli baš pričati o nogometu", kaže Sarah Purnell koja se nada kako će njihova afera dobiti još jedan nastavak, odnosno da će započeti ljubavnu vezu s popularnim nogometašem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara